tomek159 05.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jw.Nie ukrywam,że istotna jest dla mnie również cena projektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kane66 05.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja tez poszukuje, okolice Pszczyny dokładnie. Narazie raczej ad acta i w celu zorientowania sie co do cen - zeby miec pod reka gdy bedzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek159 05.03.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Znalazłem na Tyskim forum ale za 3 wizyty i rozrysowanie 1200-1500 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_pu 10.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mogę polecić : Benedykt Mynarz tel.693469202.Projektował mój ogród. Widziaemł kilka dzieł w okolicach Ustronia, Cieszyna, Brennej - ale wiem że działa na całym śląsku. UCZCIWY, ceny rozsądne (z nieoficjalnych źródeł wiem że zdobywał główne nagrody na konkursach w W-wie - gdy tam studiował architekturę krajobrazu)-przy tym normalny facet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 13.03.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mnie ogród zakładała "Stokrotka". Nie wiem ile za sam projekt, bo był w cenie całości, czyli: wywiezienia ziemi, nawiezienia nowej, zraszanie, sadzenie roślin itp. Jestem zadowolona, choć oczywiście, gdybym się chciała przyczepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek159 14.03.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mnie ogród zakładała "Stokrotka". Nie wiem ile za sam projekt, bo był w cenie całości, czyli: wywiezienia ziemi, nawiezienia nowej, zraszanie, sadzenie roślin itp. Jestem zadowolona, choć oczywiście, gdybym się chciała przyczepić... Super tyle,że ja mam ograniczone zasoby finansowe przeznaczone na ten cel i ... Możesz powiedzieć ile kosztowała Cie ta przyjemność i co wchodziło w zakres ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 14.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Żebym to ja pamiętała... Cała działka to ok. 700m, ale stoi na niej dom. Firma wywiozła mi trochę ziemi, nawiozła nowej, zrobiła zraszanie ze sterowaniem, posiała trawę, zrobił pergolę, kupiła i posadziła iglaki, niech policzę...z 50-60szt - pod nimi agrowłóknina a na górze kora i grys. Możesz do nich zadzwonić i po prostu się umówić, firme prawadzi dwóch sympatycznych facetów , przyjadą, obejrzą teren i pi razy oko Ci wycenią, to będziesz wiedział. A jeśli szczegóły to na priv: [email protected] - mogę Ci podesłać zdjęcia. To nie jest tak, że ja ich rękami i nogami Ci polecam, po prostu korzystałam z ich usług http://www.ogrody-stokrotka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts