Gelus 28.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam A jak oceniacie BOSCH SMV65T20EU?Ona jest produkowana w Polsce czy w Niemczech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 31.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja polecam electrolux esl 680040, używam jej od tygodnia w kuchni otwartej na salon, jest super cicha. I ma składane górne kosze tzn. te przegródki w różnych konfiguracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zanussi ZDT 111 klasa 3xA - czy ktoś ma taką? Jest w sklepie nie dla idiotów za 949 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.08.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ... a Candy - 60 cm - do zabudowy ? ktos ma opinie o tej firmie ?Poleca mi jeden z modeli sprzedawca w media markt, mówi, że tylko 10 litrów pobiera i dolny kosz jest obszerny na duże garnki .... 15 kpl wchodzi, a nie 12 jak w innych 60-tkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 .... to jest candy CD I 5015 E 10 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 02.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 szukam tanszej zmywarki dla mamyznalazlam bosch sgv 45m83 eu ale okazalo sie ze ma dno w srodku plastikowe biore jeszcze pod uwage sgv 43e73 eu ale czy wie ktos jakie ona ma dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Promex 04.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 ja mam Electroluxa nie pamietam dokladnie jaki model ale wcześniej miałem tez Electroluxa i byłem zadowolony. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiednia jakość i cena do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 05.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 szukam tanszej zmywarki dla mamy znalazlam bosch sgv 45m83 eu ale okazalo sie ze ma dno w srodku plastikowe biore jeszcze pod uwage sgv 43e73 eu ale czy wie ktos jakie ona ma dno? Takie samo jak wszystkie dostępne obecnie modele boscha z serii sgv..... czyli plastikowe(made in Poland). Jeżeli już bosch to nie schodź poniżej SMV 50e10 eu. A jak chcesz niezbyt drogo i coś fajnego to wybierz coś z electroluxa np esl66010 albo esl67010. Pytanie z którą firmą będziesz się lepiej czuła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 to dla mamy wiec niech ona sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 szukam tanszej zmywarki dla mamy znalazlam bosch sgv 45m83 eu ale okazalo sie ze ma dno w srodku plastikowe biore jeszcze pod uwage sgv 43e73 eu ale czy wie ktos jakie ona ma dno? Takie samo jak wszystkie dostępne obecnie modele boscha z serii sgv..... czyli plastikowe(made in Poland). Jeżeli już bosch to nie schodź poniżej SMV 50e10 eu. A jak chcesz niezbyt drogo i coś fajnego to wybierz coś z electroluxa np esl66010 albo esl67010. Pytanie z którą firmą będziesz się lepiej czuła:) dzieki za odp zaraz obadam te zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 szukam tanszej zmywarki dla mamy znalazlam bosch sgv 45m83 eu ale okazalo sie ze ma dno w srodku plastikowe biore jeszcze pod uwage sgv 43e73 eu ale czy wie ktos jakie ona ma dno? Takie samo jak wszystkie dostępne obecnie modele boscha z serii sgv..... czyli plastikowe(made in Poland). Jeżeli już bosch to nie schodź poniżej SMV 50e10 eu. A jak chcesz niezbyt drogo i coś fajnego to wybierz coś z electroluxa np esl66010 albo esl67010. Pytanie z którą firmą będziesz się lepiej czuła:) dzieki za odp zaraz obadam te zmywarki sporo osób twierdzi, że bosch lepszy, ale np. nowy electrolux siostry myje naczynia lepiej, niż mój stary bosch (szkod, że nie pamiętam modeli)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 sure no szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 sure no szkoda ...mam! mój Bosch to SGI 3005, Electrolux to ESL 66010 (przynajmnie ten nr jest w instrukcji). przy okazji zerknęłam w necie na parametry, nie wiem, czy mozna porównywac je ze sobą, bo to Bosch to starszy model, klasa zmywania B, 20l wody, itp. Z Electroluxa bylam zadowolona. Używałam jej latem przez dwa tygodnie, tylko programu AUTO, ten konkretny egzemplarz był bardzo w porządku! Warto jeszcze obejrzec inne opinie, bo bywa różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 sure dzieki Wlasnie zastanawiam sie jeszcze nad electroluxem albo tym co Ty napisalas albo nad 67010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Takie samo jak wszystkie dostępne obecnie modele boscha z serii sgv..... czyli plastikowe(made in Poland). Jeżeli już bosch to nie schodź poniżej SMV 50e10 eu. A jak chcesz niezbyt drogo i coś fajnego to wybierz coś z electroluxa np esl66010 albo esl67010. możesz mnie oświecic co te wszystkie symbole oznaczaja ????? sgv, smv 10 eu .... gdzie znaleźć klucz do tych szyfrów ? już mam totalny mętlik w głowie, dzisiaj facet w sklepie namawiał mnie na sgv 45M83EU .... właśnie ... i nie wiedział czy ma dno plastikowe czy nie ...... a zapytałam go o to. Natomiast zdecydowanie mi tę candy odradził ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 już mam totalny mętlik w głowie, dzisiaj facet w sklepie namawiał mnie na sgv 45M83EU .... właśnie ... i nie wiedział czy ma dno plastikowe czy nie ...... a zapytałam go o to. Natomiast zdecydowanie mi tę candy odradził ..... Otwierasz drzwi, zaglądasz do środka zmywarki, dla pewności macasz dno własnymi ręcami i już wiesz czy jest plastikowe czy metalowe. (Nie macać faceta od zmywarek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ha ha ha !!! myślisz, żeby sie dał macać ??? siedzieliśmy przy komputerze i wybieraliśmy, nie sprawdzałam na żywo, tyle tam tego stoi ..... Jesssssuuuuuu, nigdy nie wybiore !co wybiore to mi odradzaja i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ha ha ha !!! myślisz, żeby sie dał macać ??? siedzieliśmy przy komputerze i wybieraliśmy, nie sprawdzałam na żywo, tyle tam tego stoi ..... Jesssssuuuuuu, nigdy nie wybiore ! co wybiore to mi odradzaja i tak w kółko. Myśmy najpierw objeździli pół województwa żeby własnymi oczami i ręcami dokonać oględzin, wysłuchując relacji sprzedawców (obcych panów nie macałam, z Moją Większą Połową byłam ). Potem w domu było przetrawianie wspomagane czytaniem opinii na FM. Następnie zostało wytypowane kilka sztuk jako materiał do dalszych przemyśleń. Kolejny etap to eliminacje końcowe i szukanie zwycięzcy w najtańszej cenie w sklepach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 na pół województwa mój się nie da namówić, jest chory jak musi jechać do sklepu coś wybierać, najchętniej kupiłby pierwsze z brzegu i tanie ..... a ja już wyczytałam milion opinii w internecie ... i po dzisiejszej wizycie w rtv euro agd wiem jedno: zmywarka - bosch albo siemens. koniec. pralka - bosch albo siemens. koniec. lodówka - samsung albo LG. koniec. tylko które modele ? zawęża mi się powoli ... szukam zwycięzcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 na pół województwa mój się nie da namówić, jest chory jak musi jechać do sklepu coś wybierać, najchętniej kupiłby pierwsze z brzegu i tanie ..... a ja już wyczytałam milion opinii w internecie ... i po dzisiejszej wizycie w rtv euro agd wiem jedno: zmywarka - bosch albo siemens. koniec. pralka - bosch albo siemens. koniec. lodówka - samsung albo LG. koniec. tylko które modele ? zawęża mi się powoli ... szukam zwycięzcy Mój też chciał, żebym sama objechała te pół województwa, ale siłą zmusiłam Model wybierz taki, który będzie wygodny w użytkowaniu dla Ciebie. Ja szukałam koszy z możliwością składania jak największej liczby elementów (żeby móc uzyskać możliwie płaskie dno). Chciałam mieć wybór programów, bo wbrew temu co twierdzi większość użytkowników nie używam i tak tylko jednego. W starej zmywarce było ich kilka i używałam wszystkich, jednych częściej innych rzadziej. Jedynie nie korzystałam ze zraszania. Natomiast do walki z przypalonymi patelniami czy blachami program intensywny jak dla mnie jest konieczny. Szybki też się przydaje gdy masz świeży załadunek Bosche mają funkcję Vario speed - skracanie czasu mycia o połowę bez pogorszenia jakości. Tydzień temu poległa szesnastoletnia zmywarka, którą mieliśmy i w to miejsce został zakupiony właśnie Bosch. To dobry wybór, cichutki (nie wszystkie wersje mają informację "silent", ale warto taką wybrać, szumi sobie cichutko i w niczym nie przeszkadza). Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts