sure 06.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cieszynianka, a który to Bosch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cieszynianka, a który to Bosch? Chwila, zlezę na dół poszukać papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 no to zapodaj te symbole ... tego Boscha. ja tez muszę mieć płaskie dno na duże gary i blaszki, bo gotuje na 3 dni 60-tka musi byc, do zabudowy, żeby dębowe szafki ładnie wyglądaly ... a pod zabudowę masz ??? ja nie miałam do tej pory zmywarki .... sama byłam zmywarką, taką bezawaryjną a tera powiedziałam, koniec ! leżę i odpoczywam przed kominkiem ! a gary sie myją i suszą .... i drinki bym chciała z lodem pić ... z tego samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Już przylazłam. To jest ten: Bosch SMS 50M02EU. Pojemny bardzo, bo ma ponoć cieńsze ścianki i opisany jest na 13 kompletów. Rzeczywiście w środku więcej miejsca. Ten model jednak nie jest do zabudowy. Do mojego nowego domku kupiłam do zabudowy wszystko co się dało zabudować Bosch u rodziców, a zdechnięta w zeszłym tygodniu poprzedniczka też nie była zabudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ten model jednak nie jest do zabudowy. Do mojego nowego domku kupiłam do zabudowy wszystko co się dało zabudować dzięki, szkoda - też potrzebuję do zabudowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ... ale dzięki za wskazówki, poczytam o tych programach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ten model jednak nie jest do zabudowy. Do mojego nowego domku kupiłam do zabudowy wszystko co się dało zabudować dzięki, szkoda - też potrzebuję do zabudowy... Obejdź wszystkie możliwe przybytki z tymi urządzeniami, pooglądaj, pomacaj, prześpij się z tym, popytaj użytkowników tego modelu, który Ci pasuje i ..... kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ... ale dzięki za wskazówki, poczytam o tych programach .... Pożytecza jest także funkcja badania wody w trakcie mycia. Kak jest w miarę czysta, to ją zmywara wykorzystuje do następnego etapu mycia. U każdego producenta nazywać się to może inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tak w ogóle to trza by nie pracować ... ino za tymi agd chodzić całymi dniami ..... macać i macać, pytac i pytac, czytac i czytac ..... a tu jeszcze w kolejce potem kuchenka z piekarnikiem czeka .... okap ..... i kafelki na ścianę i meble ..... wolałabym już te drinki pic z lodem a tu ani widu ani słychu o przeprowadzce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 tak w ogóle to trza by nie pracować ... ino za tymi agd chodzić całymi dniami ..... macać i macać, pytac i pytac, czytac i czytac ..... a tu jeszcze w kolejce potem kuchenka z piekarnikiem czeka .... okap ..... i kafelki na ścianę i meble ..... wolałabym już te drinki pic z lodem a tu ani widu ani słychu o przeprowadzce .... Macasz za jednym razem, podczas tego samego obchodu Potrzebujesz zabudowaną zmywarkę czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zabudowaną potrzebuję, coby nic nie bylo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zabudowaną potrzebuję, coby nic nie bylo widac Ile kasy możesz na to przeznaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 .... pewnie do 2.000 zł ..... uważam, że więcej nie warto, najpotrzebniejsze programy i tyle, bajery mnie nie kręcą, rzadko się z nich korzysta a kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 07.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kup SN 64M001EU lub boscha smv50e10eu. Electrolux esl67010 też będzie ciekawym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzięki, zaraz sie zabieram do przegladania, na razie w internecie a potem będę macać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Też chcieliśmy do naszego domku Boscha, albo Siemensa. Niestety ceny tych zmywarek do zabudowy zmieniły nasze plany. Stanęło na Elektroluksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 popey pisze, że elektrolux też jest bdb, będzie chodził całe lata ... ten model co powyżej podaje to akurat droższy od boscha ... cena widocznie zależy od wypasienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 07.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No cóż electrolux więcej może i jest cichszy od boscha. W stosunku do siemensa różnic już wielkich nie będzie ale siemens już parę stówek wyżej stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja mam ESL 66020. Producent podaje głośność 43 dB. Podobają mi się składane lub wyjmowane elementy koszy. Górny można całkiem płaski uzyskać, w dolnym połowa się składa. We wspomnianym Boschu rodziców w górnym koszu są "szpikulce", z których tylko część da się złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mam to: http://www.agdnet.pl/index.php?products=product&prod_id=70 W tym opisie nie ma informacji o składanych elementach w koszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts