Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Którą zmywarkę wybrać????

GrzesH

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to zapodaj te symbole ... tego Boscha.

ja tez muszę mieć płaskie dno na duże gary i blaszki, bo gotuje na 3 dni :roll:

60-tka musi byc, do zabudowy, żeby dębowe szafki ładnie wyglądaly ...

a pod zabudowę masz ???

ja nie miałam do tej pory zmywarki .... sama byłam zmywarką, taką bezawaryjną :roll:

a tera powiedziałam, koniec ! leżę i odpoczywam przed kominkiem ! a gary sie myją i suszą .... i drinki bym chciała z lodem pić ... z tego samsunga :roll:

Już przylazłam.

To jest ten: Bosch SMS 50M02EU.

Pojemny bardzo, bo ma ponoć cieńsze ścianki i opisany jest na 13 kompletów. Rzeczywiście w środku więcej miejsca. Ten model jednak nie jest do zabudowy. Do mojego nowego domku kupiłam do zabudowy wszystko co się dało zabudować :lol:

Bosch u rodziców, a zdechnięta w zeszłym tygodniu poprzedniczka też nie była zabudowana.

Ten model jednak nie jest do zabudowy. Do mojego nowego domku kupiłam do zabudowy wszystko co się dało zabudować :lol:

dzięki, szkoda - też potrzebuję do zabudowy... :-?

Obejdź wszystkie możliwe przybytki z tymi urządzeniami, pooglądaj, pomacaj, prześpij się z tym, popytaj użytkowników tego modelu, który Ci pasuje i ..... kupuj :wink:

tak w ogóle to trza by nie pracować ... ino za tymi agd chodzić całymi dniami ..... macać i macać, pytac i pytac, czytac i czytac ..... :roll:

a tu jeszcze w kolejce potem kuchenka z piekarnikiem czeka .... okap ..... i kafelki na ścianę i meble .....

wolałabym już te drinki pic z lodem a tu ani widu ani słychu o przeprowadzce ....

tak w ogóle to trza by nie pracować ... ino za tymi agd chodzić całymi dniami ..... macać i macać, pytac i pytac, czytac i czytac ..... :roll:

a tu jeszcze w kolejce potem kuchenka z piekarnikiem czeka .... okap ..... i kafelki na ścianę i meble .....

wolałabym już te drinki pic z lodem a tu ani widu ani słychu o przeprowadzce ....

Macasz za jednym razem, podczas tego samego obchodu :lol:

Potrzebujesz zabudowaną zmywarkę czy nie ?

Ja mam ESL 66020. Producent podaje głośność 43 dB. Podobają mi się składane lub wyjmowane elementy koszy. Górny można całkiem płaski uzyskać, w dolnym połowa się składa. We wspomnianym Boschu rodziców w górnym koszu są "szpikulce", z których tylko część da się złożyć.

:wink: