Totka 05.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam, nadal na placu boju z wyborem projektu. Już była w ogródku, już witała się z gąską, ale kupiony projekt (lubczyk z domna5tke) który wydał sie idealny wrócił do pracowni projektowej, ze wzgledu na różnice, ktorych nie bylo widac w prezentacjach na stronach internetowych. No ale ja nie o tym. Chcac uniknąć kolejnych przykrych niespodzianek nasz wybór padł na:http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-353,393,61,opis.html Jestesmy zdecydowani go kupic. Ale tym razem z wiekszym rozmyslem i stad prosba o rzut oka i ocenę projektu pod katem ewentualnych pulapek. Ze zmian jestesmy decydowani jestesmy poszerzyc w nim garaż do dwustanowiskowego, mamy wstepne rysunki z pracowni projektowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 26.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ja bym proponował przenieść dzwi z przedsionku do kuchni w miejsce kuchenki gazowej, a sam przedsionek nieco pomniejszyć. Chodzi o to, aby w przedsionku były tylko jedne drzwi do dalszej części domu. Niby drobnostka ale w przedsionku jest prawie zawsze stosunkowo zimno - jest to dosyć newralgiczne miejsce i warto go nieco przebudować. Od strony ogrodu proponowałbym lukarnę i balkonik. Poprawia to wygląd domu, a balkon stanowi osłonę przed wodą zalewająca drzwi do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fosia 29.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witaj TotkaJestem tu pierwszy raz. Piszę z nadzieją, że jeszcze zaglądasz na to forum.Mam zamiar zakupić projekt taki, o którym Ty piszesz tzn. http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-415,491,61,parter.html Ciekawa jestem, jak Ty jesteś zadowolona z tego domku. Czy go budujesz? Czy już skończyłaś? A jesli tak, to jakie były koszty tej budowy.Z jakich materiałów budowałaś? Pozdrawiam fosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts