kraiczek 05.03.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam, mam na oku miejscowość w której chciałbym kupić dom, w sumie to niestać mnie na dom w tamtej okolicy ale ostatnio znalazłem ogłoszenie wprzystępnej cenie lecz dom w nie najlepszym stanie. Narazie chodziłoby mi o tożeby w nim zamieszkać i przeżyć zimę:)Zamieszczam zdjęcia:img169.imageshack.us/my.php?image=image0861og4.jpgimg267.imageshack.us/my.php?image=image0881xo3.jpgimg218.imageshack.us/my.php?image=j2ul0.jpgimg154.imageshack.us/my.php?image=j3op8.jpgimg96.imageshack.us/my.php?image=j1yz6.jpgJest rozprowadzona instalacja elektryczna ale nie ma wodnej.1.ile mniej więcej kosztuje rozprowadzenie instalacji wodnej(tak żebypodłączyć umywalki i krany)2.Robić centralne na gaz czy paliwa stałe?które tańsze w wykonaniu?3.NAJWAŻNIEJSZE, ile by kosztowało zdjęcie tego azbestu z dachu i położenienowego(papodachówka)4.Czy na ściany tylko gips, na pdłogi panele, czy trzeba coś najpierw jeszcze? Dom jest z 84roku, pow 75m2. Budżet po kupnie oceniam na max.50tys.zł, apewnie będzie tylko 40tys, aha i wszystko oczywiście nie przez firmę tylkokorzystał bym z pomocy jakichś miejscowych budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 05.03.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jak przyoszczedzisz to dasz radewoda - 8.000 zl bez bialego montazuco z piecem to 15.000 zldach z materialem dasz rade za 15.000 zl jesli nie bedzie jakis dodatkowych poblemowza reszte podlogi + sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts