frykow 05.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 No właśnie, proste i krótkie pytanie: Czy klasa I ziemi rolnej to najwyższa czy najniższa jakość gleby? A w zasadzie chodzi o to, że mogę mieć działkę oznaczoną jako rola VI - i czy nie będzie problemu z jej odrolnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 05.03.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 frykow, I to najwyższa klasa gleby, VI to kiepska ziemia ale najłatwiejsz do odrolnienia, chociaż moja gmina przez dlugie lata nie chciala odralniać nawet VI PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 05.03.2007 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dzięki. U mnie ta działka jest objęta planem miejscowym, na którym łapie się pod zabudowę mieszkaniową więc być może uda się to bezboleśnie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 05.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 To masz duzo łatwiej, u nas nie bylo planu i nie chcieli na szczęście to juz przeszlość. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts