ewamarta 05.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Nedawno kupilismy projekt z pracowni MgProjekt i zaczelismy go realizowac. Coz okazalo sie ze projekt co do jakosci jest wrecz fatalny - wystarczy dodac ze projektant dolaczyl zestawienie wiezby dachowej z zupelnie innego domu!!!. Cieszymy sie ze odkrylismy to przed zamowieniem wiezby. Bynajmniej nie jest to jedyna wpadka - szkoda slow. Gdybysmy mieli wybierac po raz drugi, mimo urody do domu na pewno zdecydowalibysmy sie na inna pracownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 05.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 co to za projekt?Ja kupiłam agnieszke i też widzę sporo błędów. Mam tylko nadzieję, że da się je wychwycić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamarta 07.03.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Zgrabny z Lukarnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts