Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta - dojazd do pracy, ile kilometrów ?

Dojazd do pracy - ile kilometrów ?  

480 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dojazd do pracy - ile kilometrów ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 161
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
18 stopni (z piętra, gdzie mamy sypialnię, do pracowni, gdzie stoi mój komputer). Mąż ma klientow rozsianych po całym mieście, więc dla niego to bez różnicy. Mieszkaliśmy w centrum Poznania (skąd wydostać się rano przez korki nie było łatwo), teraz jesteśmy na peryferiach i mężowi dojeżdża się szybciej.

Hm no to ja mam chyba najdalej. Kiedys jeszcze w czasach szkoly sredniej dojazd zajmowal srednio w jedna strone 1.5 - 2 godz. Juz wtedy pomyslalem ze jak bede pracowal to na miejscu tak co by mozna na piechte do pracy. Teraz to wyglada tak ze jak wsio dobrze idzie to jakies 12-16 godz, niekiedy to i 2-3 dni. Odleglosc to gdzies ok 4.5-5 tys km. :cry: No coz tak to jest ze niezawsze jest tak jak bysmy chcieli.

Jestem na etapie kupna działki i wyniki tego sondażu utwierdzają mnie w przekonaniu, że działka w dległości 20 km od mojego miejsca pracy, a 15 km od większego miasta będzie dla mnie kompromisem pomiędzy wygodą, a moimi możliwościami finansowymi. Zaznaczyłem 20 km bo taką działkę mam na oku.

Jestem na etapie kupna działki i wyniki tego sondażu utwierdzają mnie w przekonaniu, że działka w dległości 20 km od mojego miejsca pracy, a 15 km od większego miasta będzie dla mnie kompromisem pomiędzy wygodą, a moimi możliwościami finansowymi. Zaznaczyłem 20 km bo taką działkę mam na oku.