Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta - dojazd do pracy, ile kilometrów ?

Dojazd do pracy - ile kilometrów ?  

480 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dojazd do pracy - ile kilometrów ?

Recommended Posts

Teraz ja kilomert (Stolica!) mąż 4km. Ja pieszo, on przez 9 miesięcy rowerem, teraz tramwajem. Od lutego obydwojgu nam przenosząn pracodawców - on ze 4 km, ja ze 6. A z domu - po około 38 km. Ale na szczęście nie będziemy musieli być codziennie w pracy i nie pracujemy od 8 do 16, tylko tak, aby zrobić robotę. I naprawdę wiem, w co się pakuję - juz w korkach wystawaliśmy.

• Odpowiedzi 161
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dojazd to około 25 minut samochodem – w zależności od natężenia ruchu . Odległość łączna do pokonania to około 25 km . Idzie przeżyć , choć faktycznie zabiera to ładny kawałek życia . Ale z tego co widzę , nie można narzekać przy innych , którzy mają nawet po 60 km .... :roll:

Pozdrawiam wszystkich dojeżdżających 8)

70 km. Dojeżdzamy całą rodzinką i czas jest porównywalny gdy mieliśmy 35 km i staliśmy w korkach, tylko koszty ciut większe. Ale weekendy już będziemy spędzać na miejscu a tak uciekaliśmy z miasta, i koszty, i wolny czas w korkach sobotnio niedzielnych i jeżdzenie z całym dobytkiem i spanie w gorszych warunkach niz w domu. A tak góry mamy na miejscu i i odpoczynek po wędrówkach i wieczory będą milsze. A docelowo marzy nam sie praca w domu.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Teraz ok.14 km ( z jednego końca miasta prawie na drugi ) i jadę przez najbardziej zatłoczone ulice najczęściej ok 40 minut :( ( chociaż bywało, że i 1,5 godziny :evil: ) .

Po przeprowadzce będe miała ok.30km , ale za to bez korków i spokojnymi drogami . Wg moich wyliczeń czas dojazdu mi sie wydatnie skróci :)))

• 4 weeks później...