Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta - dojazd do pracy, ile kilometrów ?

Dojazd do pracy - ile kilometrów ?  

480 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dojazd do pracy - ile kilometrów ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 161
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
a ja w sumie jeszcze nie wiem gdzie będe pracowac :D ale myśle ze w miejscowości gdzie obecnie mieszkam - więc po przeprowadzce będzie ok 10km (i caaaały czas prosto :lol: ) - to chiba nie jest tak źle!

i w dodatku droga odsniezana zimą... a to ważne :D

m.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Ile kilometrów dojeżdżamy do pracy z domu albo ile kilometrów będziemy dojeżdżać już po zbudowaniu domu ?

Jestem w tej dobrej sytacji, że do pracy jest około 3km. Najlepsze jest to, że dla zdrowia odlewgłość tą mogę pokonac na piechotkę - firma (mój domek również będzie) jest na peryferiach miasta, a ja dojść do niej mogę dosłownie polnymi dróżkami. Fajna sprawa - przyjemne z pożytecznym :)

Ile kilometrów dojeżdżamy do pracy z domu albo ile kilometrów będziemy dojeżdżać już po zbudowaniu domu ?

Do pierwszej pracy dojazdu miałem 11km, do drugiej (obecnej) jakieś 19km.

Z działką to mam problem, jest tam gdzie ma być (z widokiem na góry), ale jest stamtąd do obecnej pracy... :roll: 60km, fakt że drogą 2-pasmową, więc do 1h dojadę. Ale moja żona to miałaby chyba 75km, bo teraz ma ponad 30km. Nie pójdzie na to, oj nie... :cry:

• 1 month później...
  • 4 weeks później...