aslaby 22.02.2002 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Pozdrawiam wszystkich! Jestem tu nowy, buduję dom pod Wrocławiem i jestem przyjacielem Agnichy. Na temat Jopka powiem tylko tyle- nie pakujcie sie w to bagno. Widziałem ściany z Jopka u kuzyna, który chciał zaoszczędzić! Gdy zrobił równo od zewnątrz, to w środku różnica widoczna gołym okiem- nawet do 3-5 cm na pustaku.Osobiście wybrałem Porotherm Winerbergera 30 P+W 100 z fabryki pod Częstochową. Od magazyniera w Gaji dowiedziałem sie, że 100 z Czestochowy ma lepszy "dzwon" niż 150 z Honoratki. Ponoć Częstochowa ma najnowszą linię i lepszą glinę.(ma jasniejszy odcień). Wzoszenie scian planuję na maj. Podzięle się z Wami moja opinią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 22.02.2002 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Ja także planuje budowę z Porothermu ale wybrałem 44 P+w nie wiem czy dobrze zrobiłem ale trudno juz jest na budowie zastanawiam się nad rodzajem zaprawy Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 25.02.2002 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 aslaby!!!!!!!!!! Cześć!!!!!!!!! Miło Cię widzieć na forum - strasznie się cieszę, że tu jesteś - pijedziesz z nami na spotkanie do Wrocławia? - patrz wątek w klubie budowlanym Pozdrowionka Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts