ocia79 05.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ....zastanawiam sie czy bral ktos kredyt majac zarobki za granica?My mamy zamiar za miesiac taki kredyt wziasc (najprawdopodobniej Ge Money Bank). Chetnie dowiedzialabym sie czegos jak to w praktyce wyglada i jakie sa doswiadczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 05.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 witam,jestem tez ciekaw ?! pozdrawiamhttp://www.wyciagi-budowlane.comhttp://www.n-n-m.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanta 05.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mój mąż pracuj za granicą. Bez problemu uzyskaliśmy kredyt w PKO BP. Miałam zaświadczenie o zarobach męża (wystawione na druku bankowym) i przetłumaczoną umowę o pracę. Decyzja w ciągu 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkan 09.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 W Kredyt Banku wszystko zależy od tego czy osoba zarabiająca za granicą rozlicza się z podatku w Polsce, czy zagranicą. Jeśli rozlicza się z podatku w Polsce nie ma żadnej różnicy pomiędzy nią a kredytobiorcą zatrudnionym w kraju. Natomiast w przypadku, gdy rozlicza się za granicą to tylko w krajach Unii Europejskiej to kredyt może otrzymać ale tylko na zakup łatwo zbywalnych nieruchomości w dużych miastach. Poza tym trzeba złożyć stosowne dokumenty. Jeśli będą w języku angielskim, to niekoniecznie muszą być przetłumaczone na polski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arfiS 12.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam!W Nordei osoba pracująca za granicą i rozliczająca się za granicą może otrzymać maksymalnie 80% wartości kredytu, plus musi być zatrudniona przynajmniej przez rok. W Millennium też dostanie "tylko" 80% wartości kredytu, ale nie ma takiej restrykcji jeżeli chodzi o okres zatrudnienia. Tłumaczenie zaświadczeń o zarobkach, wyciąg z konta to oczywiście standard. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OskarS 16.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 W BZ WBK nawet tłumaczeń nie potrzebują ale 20% udziału własnego musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 18.03.2007 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Polecam Deutsche Bank, nie trzeba nic tlumaczyc, wszystko sami robia. Musisz byc tylko zatrudnina przez przynajmniej 6 miesiecy. Maja dosc atrakcyjne warunki dla dobrze zarabiajacych klijentow - ale tylko do 80% wartosci dzialki. Mam tez kredyt na ziemie rolna w PKO BP, dali na 100%, ale musialem 1k PLN wydac na tlumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts