AGNIESZKA_GRZESIEK 05.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Mamy do ogrodzenia sporą działkę(ok 1600m2) i potrzebujemy solidnego NIEDROGIEGO wykonawcy.Jeszcze dokladnie nie wiemy jakie ale...jedna strona to raczej podmorowka,slupki,siatka, krotki bok ogrodzenie betonowe pelne, przód klinkier?Bardzo prosze o namiary, infornacje ceny moze fotki WASZYCH OGRODZEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 15.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak coś dostaniecie to ja też bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hube 18.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 To i ja się dołącze: SZUKAM WYKONAWCY DO OGRODZENIA Z SIATKI (MÓJ MATERIAŁ) 500 MB. OBSADZENIE SŁUPKÓW + NACIĄGNIĘCIE SIATKI !!! CZEKAM NA OFERTY Z PODMURÓWKĄ I BEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 19.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To i ja się dołącze: SZUKAM WYKONAWCY DO OGRODZENIA Z SIATKI (MÓJ MATERIAŁ) 500 MB. OBSADZENIE SŁUPKÓW + NACIĄGNIĘCIE SIATKI !!! CZEKAM NA OFERTY Z PODMURÓWKĄ I BEZ jak ktoś będzie miał - to ja też szukam takiej ekipy poprosze o namiar aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts