anna.misia 06.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 jaka to cena ? bo jestem zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koozzaa 06.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 No nie jest to tanio, ja w zeszłym roku w pomorskim płaciłem 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 a ja śmiem twierdzić, że tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 08.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 80 zł za punkt C.o??? Na dzien dzisiejszy jest to nie realne. Zaś 120 zł to też mało.............. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 08.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 80 zł za punkt C.o??? Na dzien dzisiejszy jest to nie realne. Zaś 120 zł to też mało.............. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 08.03.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 u mnie 80 zł/punkt (ale pan od razu zaznaczył, że taniej nie znajdziemy), a jeszcze na pół jeśli będziemy pomagać przy robocie ... i tak też się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A co Wam wchodzi z cenę punku, czy jest to np. rozporowadzenie instalacji + montaż grzejnika? I jak Wam liczą np. podejścia zimnej wody pod pralkę, ogród lub WC, też jako punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadius 09.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co Wam wchodzi z cenę punku, czy jest to np. rozporowadzenie instalacji + montaż grzejnika? I jak Wam liczą np. podejścia zimnej wody pod pralkę, ogród lub WC, też jako punkt? teraz to już wrzucasz wszystko do jednego wora i mieszasz i pewnie za punkt liczy doprpwadzenie pradu do grzałki do grzejnika lazienkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 09.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 mój hydraulik 180 zł za punky - Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 09.03.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 teraz to już wrzucasz wszystko do jednego wora i mieszasz i pewnie za punkt liczy doprpwadzenie pradu do grzałki do grzejnika lazienkowego Ja dostałem właśnie tak zrobiona wycenę. Punkty gdzie jest tylko zimna woda liczone były jako połowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 10.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 teraz to już wrzucasz wszystko do jednego wora i mieszasz i pewnie za punkt liczy doprpwadzenie pradu do grzałki do grzejnika lazienkowego Ja dostałem właśnie tak zrobiona wycenę. Punkty gdzie jest tylko zimna woda liczone były jako połowa. Witam. Sa instltorzy, którzy liczą punkt np: zimna, ciepła woda+kanalizacja. Inni zaś licza oczka wodne i kanalizacyjne osobno jako punkty. Tak czy inaczej suma jest jedna. Osobiscie licze punkty osobno, dlatego, że jeżeli wchodzi w gre np miska ustepow (kibelek) bądz pralka to nie rozbijm tego z osobna. Cena zaś jest uzależniona od firmy............... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyMS 11.03.2007 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Co to za pytanie ile za punkt? nalezy zapytac czy jest projekt? jesli jest to jaki material? jaka gwarancja? Wczoraj spawal ploty , dzis C.O. , a jutro pojedzie na truskawki i nikt ni9e bedzie wiedzial gdzie lici rura! Wykonawca ma zostawic projekt powykonawczy! Czesto inwestorzy mowia ze maja fotograficzna dokumentacje. taka to jest dobra ze slubu lub chrzcin! Najpierw PT , pozniej dopiero wykonaca I zasada To dostales za co zaplaciles! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyMS 11.03.2007 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 mój hydraulik 180 zł za punky - Łódź Nie sa wazne punkty wazny jest efekt jaki chcemy osiagnac Placimy za wiedze i profesjoonalizm , a nie za metry rur i punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 14.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mój hydraulik 180 zł za punky - Łódź Nie sa wazne punkty wazny jest efekt jaki chcemy osiagnac Placimy za wiedze i profesjoonalizm , a nie za metry rur i punkty Witam. Podstawa to umowa miedzy wykonawcą a inwestorem. Poza tym, mądry inwestor bedzie chciał obejrzeć dotychczasowe inwestycje zrobiione przez wykonawce. Poza tym referencje..........a tak na marginesie punkty w instalacji są podstawą do wyceny.....nie licząc podłogowki w m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 18.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Czy to za samą robociznę? Bo mój hydraulik za punkt bierze 60 zł. Bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts