Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[b]Działki w okolicy Warszawy[/b]

Recommended Posts

Witam.

Rok temu nabyłem piękna działkę (przy Lesie) 30 km od centrum Warszawy w Łąkach Radzymińskich, obecnie kończe budowę domu. Są jeszcze ładne do kupienia działeczki. Cena ok 30 PLN za metr. Z mediów to jest tylko prąd. Mam kilku sąsiadów, ale nabyli działki jako lokatę kapitału i nie zamierzają się na nich budować. Żona już teraz płacze że z Warszawy kazałem jej się przeprowadzić do lasu i na dodatek nie będzie miała się do kogo odezwać. Okolica naprawdę piękna, lasy, łąki, bardzo dobry dojazd (Trasa Toruńska) do centrum, sporo w okolicy nowych budów, stadnina koni, leśne carskie bunkry, 4 km od Zalewu Zegrzyńskiego. Nie jestem właścicielem, ani nie mam ż tego żadnych profitów. Szukam tylko towarzystwa. Zainteresowanych zapraszam do mailowni.

Pozdrawiam,

• 2 weeks później...
Tak budowlane. Przecież ja się tam buduję. Piekna oklolica, park krajobrazowy, a działeczki tanie jak barszcz, tylko właściciele wcale się nie ogłaszają że chcą je sprzedać, dopiero jak ktoś zapyta. Najlepiej w weekend tam pojechać i przekonać się. W centrum Radzymina skręcić na Nieporęt, minąć tory, fabrykę Coca Coli, dojęchac do wsi Łąki, minąć po prawo stadninę koni, dalej główną drogą lekko w lewo. Pierwszy dom z Ytonga pod Lasem to mój. Obok są jeszcze wolne działki.

Calkiem fajne i do tego tanie są po drugiej stronie stolicy. Ja rownież poszukuje sąsiadów :lol: . Jeżeli się nie myle to jest jeszcze 5 sztuk od 800m do 1300 (chyba). Ja w zeszłym roku płaciłem po 40zł/m2. Na jednej stoi dom :D - pół. Ja stawiam bliźniaka ze szwagrem i kolega obok tez w tym roku zaczyna budowę. ( :D rozpoczynamy w lipcu :D ). Razem będzie taniej np. gaz zalatwić kanalizacje no i prąd, bo w elektrowni i gazowni powiedzieli ze nas jest za mało :-? . ale cóż. Aha i najważniejsze - działki są w Błoniu przy ul Bieniewickiej. Jeśli bedzie ktoś zainteresowany to moge podac tel do właścicielki................ No dobra podaje p.Nowakowska 722-38-99. Super miec fajnego sąsiada :D Pozdrowionka.

40 PLN to oni sobie cenią. Są to prości ludzie bez pracy. Jak im się powie 30 to sprzedadzą. Miesiąc temu kupiła koleżanka po 28 PLN bo powiedziała że więcej nie ma i tylko tyle może dać to po dwóch dniach sami do niej zadzwonili i sprzedali.