ambroma 06.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Proszę poradźcie jak uczcić 50-te urodziny szefa Nic oryginalnego nie przychodzi mi do głowy. Firma jest mała, 5 osób, 4 facetów i ja jedna. Wiek między 40 a 50. Zawsze kupowaliśmy tylko kwiaty,ale myślę że 50-tkę należałoby jakoś zaakcentować Nasz szef jest inteligentym, pogodnym facetem, aczkolwiek utrzymuje z nami pewien dystans, np. z nikim nie jest po imieniu (mnie osobiście to nie przeszkadza). Chyba nie ma żadnego konkretnego hobby, a przynajmniej nic o tym nie wiemy.Wykształcenie techniczne, aczkolwiek widać też cechy humanisty. Nie chcemy wydawać dużo kasy na drogi prezent, chodziłoby bardziej o jakiś oryginalny pomysł. No i co? Możecie coś doradzić Z góry dziękuję z pomysły. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 dobre wino w drewnianym pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 06.03.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ostatnio swojemu bratu na 50 urodziny kupiłam komplet (pióro+dlugopis) Watermana za ok. 250 zł. Jest masę różnych piór za dużo mniejsze pieniądze (100-150 zł). W 5 osób to chyba do przyjęcia.Prezent elegancki i do tego praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 06.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 kupcie mu przycisk do papieru... taki gustowny... z kosci sloniowej... albo kamienno drewniany... napewno tani nie jest... tylko upewnijcie sie jakiego koloru ma meble w biblioteczce zeby trafic w tonacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.03.2007 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A myśmy zrobili wspólną imprezę jubilatowi.Była rodzina jubilata,znajomi i pracownicy.Wszyscy ze współmałżonkami.Był poczęstunek i tańce.A prezenty różne.Rzeczowe i nie rzeczowe n.p. bilety na koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 07.03.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Mój były szef kończył 50 lat w ubieglym roku.Poniewaz jest fanem footballu, dziewczyny kupiły mu puchar pilkarski i zamówiły tabliczkę z tekstem "Za 50 lat zycia fair play".Czy nie fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts