Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze etaty

Ilość etatów w rodzinie  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ilość etatów w rodzinie

• pracuje tylko 1 osoba-1 etat
    • pracuj

Recommended Posts

To teraz może powiedzmy sobie jak i czy ciężko pracujemy na te kredyty? :D

Ankieta dotyczy ilości etatów w rodzinie.Oczywiście nie chodzi o etaty dosłowne,jeśli ktoś po prostu pracuje więcej niż na jednej posadzie i bierze tzw. fuchy.Nie bądźmy dosłowni, co do godzin.Jeśli ktoś czuje,że robi na 2 etaty niech wpisuje.

Dzięki :D

• 2 months później...
To teraz może powiedzmy sobie jak i czy ciężko pracujemy na te kredyty? :D

Ankieta dotyczy ilości etatów w rodzinie.Oczywiście nie chodzi o etaty dosłowne,jeśli ktoś po prostu pracuje więcej niż na jednej posadzie i bierze tzw. fuchy.Nie bądźmy dosłowni, co do godzin.Jeśli ktoś czuje,że robi na 2 etaty niech wpisuje.

Dzięki :D

czy wszyscy budują na kredyt. kolejne założenie budowania z kredytu. ja bym się bał takiego sposobu finansowania budowy. miałem kiedyś problemy z pracą i uważam, że kredyt to zbyt duże ryzyko. wolę odkładać pieniążki (zamiast płacić raty) i zgromadzony kapitał zainwestować. wiem , że to dłużej trwa, ale chyba tak jest bezpieczniej i... zdrowiej :wink:

lepiej późno niż wcale :wink: wiem o co chodzi, ale wydaje mi się, że kredyt to jest (a przynajmniej, w dzisiejszych czasach, może być) przyspieszeniem złudnym. można się wpakować w niezłą kabałę. myślę, że jak człowiek czegoś chce to to osiągnie. kwestia tylko priorytetów i poświęcenia. udło mi się w ten sposób zrealizować wiele mniejszych celi (albo celów) więc myślę, że ten cel też osiągnę

Chcę wyjaśnić,że moje nawiązanie do kredytów ma związek z wcześniej przeprowadzoną ankietą na temat źródeł finansowania budowy,która wykazała,że większość forumowiczów buduje właśnie "zasilając się" kredytami.

Pozdrawiam

opal

:D

• 1 month później...