Elanek 06.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Będę kupować płytę indukcyjną. Podoba mi się bardziej bezramkowa, ale nie wiem czy taka z ramką nie jest lepsza jeśli chodzi o trwałość. Czy ktoś może wie, czy taka bezramkowa szybciej się może zniszczyć? Po co właściwie ta ramka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 06.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ramka jest po to żeby jak coś wykipi nie zalewało Ci blatu!Nie ma problemu jak masz blat z kamienia, lub konglomeratu ale jak masz blat z płyty wiórowej to już lepiej gdy będzie ramka, bo może pęcznieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 06.03.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 A nie można zrobić jakiegoś zabezpieczenia na blacie? Nie rozmawiałam jeszcze z moim stolarzem i nie wiem. Może masz jakiś pomysł?Znalazłam płytę indukcyjną Teki, która mi odpowiada również cenowo ( z tym było najgorzej) a oni nie mają z ramką. I tu problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 według mnie bez ramki jest ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 07.03.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dla mnie bez ramki też jest ładniej, ale czy użytecznie, to nie wiem. Nie chciałabym żeby mi się blat wypaczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts