Aluland 04.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wracamy do tematu jaki on ma być, tworzymy ogloszenie matrymonialne. Polecam siebie. Nie znoszę powyżej 10 decybeli. Uwielbiam spadać z domu na ryby. Kocham subtelne. Nienawidzę wyrachowanych. Toleruję wyciąganie z portfela. Scierpię ambitną. Nie daruję - nie wiem czego jeszcze. Co Wy na to? PS: Mam trójkę dzieci - jakby co 2 dorosłych jeden daaaaaleko mu jeszcze - Nic dodac nic ując... tylko wypisz wymaluj mój mąż... Nie dziekuje poczekam na jakies przeciwieństwo... bogaty, hojny, kochajacy dzieci, przystojny, pracownity, bez żony!!, lubiacy podróże, i nie wiem co jeszcze pomocy!! pasuje łyżwiński ale on teraz siedzi, no i uroda, ale to rzecz gustu......ale napewno KOCHAŁ !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie dziekuje poczekam na jakies przeciwieństwo... bogaty, hojny, kochajacy dzieci, przystojny, pracownity, bez żony!!, lubiacy podróże, i nie wiem co jeszcze pomocy!!..... uwaga, w oczekiwaniu jest przeciwieństwo oczekiwanego a oczekiwany ma być taki jak, czytaj wyżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts