Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wracamy do tematu jaki on ma być, tworzymy ogloszenie matrymonialne.

Polecam siebie.

Nie znoszę powyżej 10 decybeli.

Uwielbiam spadać z domu na ryby.

Kocham subtelne.

Nienawidzę wyrachowanych.

Toleruję wyciąganie z portfela.

Scierpię ambitną.

Nie daruję - nie wiem czego jeszcze.

Co Wy na to?

PS:

Mam trójkę dzieci - jakby co 2 dorosłych jeden daaaaaleko mu jeszcze -:)

Nic dodac nic ując... tylko wypisz wymaluj mój mąż...

Nie dziekuje poczekam na jakies przeciwieństwo... bogaty, hojny, kochajacy dzieci, przystojny, pracownity, bez żony!!, lubiacy podróże, i nie wiem co jeszcze :wink: pomocy!!

pasuje łyżwiński ale on teraz siedzi, no i uroda, ale to rzecz gustu......ale napewno KOCHAŁ !!!!!!!!!!!!!!! :oops:

https://forum.murator.pl/topic/73746-rozwod-czy-ratowanie-malzenstwa/page/10/#findComment-2393062

• Odpowiedzi 181
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie dziekuje poczekam na jakies przeciwieństwo... bogaty, hojny, kochajacy dzieci, przystojny, pracownity, bez żony!!, lubiacy podróże, i nie wiem co jeszcze pomocy!!.....

uwaga, w oczekiwaniu jest przeciwieństwo oczekiwanego a oczekiwany ma być taki jak, czytaj wyżej.. :D :oops:

https://forum.murator.pl/topic/73746-rozwod-czy-ratowanie-malzenstwa/page/10/#findComment-2393076