Aluland 03.04.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 To jakas epidemia czy jak?? Kazdy na jakims zakrecie... Prosze o dołączanie do ofert zdjęcia jak dzisiaj goraczka? brak? to bardzo dobrze. , czas do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 zafascynowany jestem stopniem upokarzania się kobiety dla mężczyzny - jestem w szoku. Honor, godność, szacunek do siebie !!! W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz A Ty jesteś chyba jakaś infantylna czy co ? Widzisz Stary - Ty nic nie rozumiesz nie da się oddzielić psychiki od reszty ciała przy odrzuceniu - nie można tak po prostu dojść do równowagi - jest ból , rozpamiętywanie ...i nie liczy się zdrowy rozsądek jest tylko... kłębek skotłowanych myśli .... dystans to można zachować do spraw które mało nas dotyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.04.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 przy odrzuceniu - nie można tak po prostu dojść do równowagi - jest ból , rozpamiętywanie ...i nie liczy się zdrowy rozsądek jest tylko... kłębek skotłowanych myśli .... dokładnie. Ale nie zrozumie tego ten, kto nie kochał prawdziwie...i tej miłości nie stracił... rozum wtedy odpada - jest Jeden Wielki Chaos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz Potwierdzam !!! Ale jak po co to wszystko sobie to 200 000 razy przeczyta, to jej zacznie przechodzic milość i wreszcie bedzie mogła zacząć myslec pozytywnie, kreatywnie i znajdzie sens zycia bez tego szmaciarza. A po jakims czasie to nawet jej serce nie zapika jak go bedzie widziec na ulicy, wprost przeciwnie - poczuje ulge i zadowolenie. Ze wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Wszyscy życzymy jej tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po co to wszystko 03.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 zafascynowany jestem stopniem upokarzania się kobiety dla mężczyzny - jestem w szoku. Honor, godność, szacunek do siebie !!! W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz A Ty jesteś chyba jakaś infantylna czy co ? Nie życze Ci takich doświadczeń w życiu, jak moje, ale tylko one pomogły by Ci zrozumieć to przez co przechodziłam... już jest ok... Infantylna??? Czemu?? Czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wracamy do tematu jaki on ma być, tworzymy ogloszenie matrymonialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 zafascynowany jestem stopniem upokarzania się kobiety dla mężczyzny - jestem w szoku. Honor, godność, szacunek do siebie !!! W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz A Ty jesteś chyba jakaś infantylna czy co ? Widzisz Stary - Ty nic nie rozumiesz nie da się oddzielić psychiki od reszty ciała przy odrzuceniu - nie można tak po prostu dojść do równowagi - jest ból , rozpamiętywanie ...i nie liczy się zdrowy rozsądek jest tylko... kłębek skotłowanych myśli .... dystans to można zachować do spraw które mało nas dotyczą bardzo trafnie to ująłeś selimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.04.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 zafascynowany jestem stopniem upokarzania się kobiety dla mężczyzny - jestem w szoku. Honor, godność, szacunek do siebie !!! W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz A Ty jesteś chyba jakaś infantylna czy co ? Przerost godności jest chyba jeszcze gorszy od jej niedoboru, muszę Ci powiedzieć. Jeśli nie wiesz co to są emocje, to albo masz mało doświadczeń, albo bardzo zimną krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 zafascynowany jestem stopniem upokarzania się kobiety dla mężczyzny - jestem w szoku. Honor, godność, szacunek do siebie !!! W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz A Ty jesteś chyba jakaś infantylna czy co ? Racja. Oczywiście znam instytucje przebaczenia, ale, niestety, ten pacjent po prostu nie rokuje Chyba, że autorka chce liczyć na cud. Ciekawe, do ilu potrafi zliczyć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 zafascynowany jestem stopniem upokarzania się kobiety dla mężczyzny - jestem w szoku. Honor, godność, szacunek do siebie !!! W.g mnie to nic z tego mężczyzny nie będzie - to szmaciarz A Ty jesteś chyba jakaś infantylna czy co ? Racja. Oczywiście znam instytucje przebaczenia, ale, niestety, ten pacjent po prostu nie rokuje Chyba, że autorka chce liczyć na cud. Ciekawe, do ilu potrafi zliczyć..? wystarczy tej jazdy po bandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po co to wszystko 03.04.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No dobra czy ja jestem az tak beznadziejna?? Nikt sie nie zgłosił żadnego kandydata, nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No dobra czy ja jestem az tak beznadziejna?? Nikt sie nie zgłosił żadnego kandydata, nic... pewnie ze brak, ogłoszenie mało kompletne, brak danych o Tobie...zbyt mało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po co to wszystko 03.04.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hmn... wiecej informacji na spotkaniu... Tyle co podałam powinno wystarczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 w odpowiedzi od tzw kawalerów, odpowiadam w ciemno nigdy.... smiech to zdrowie. a zdrowia nigdy dość., czego i Tobie i Państwu i Sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No dobra czy ja jestem az tak beznadziejna?? Nikt sie nie zgłosił żadnego kandydata, nic... ja , juz jestem po panowie - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.04.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wracamy do tematu jaki on ma być, tworzymy ogloszenie matrymonialne. Polecam siebie. Nie znoszę powyżej 10 decybeli. Uwielbiam spadać z domu na ryby. Kocham subtelne. Nienawidzę wyrachowanych. Toleruję wyciąganie z portfela. Scierpię ambitną. Nie daruję - nie wiem czego jeszcze. Co Wy na to? PS: Mam trójkę dzieci - jakby co 2 dorosłych jeden daaaaaleko mu jeszcze - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 terapeuci mawiają:"Zdradza żona, leczy się męża""Zdradza mąż ,leczy się żonę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po co to wszystko 04.04.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wracamy do tematu jaki on ma być, tworzymy ogloszenie matrymonialne. Polecam siebie. Nie znoszę powyżej 10 decybeli. Uwielbiam spadać z domu na ryby. Kocham subtelne. Nienawidzę wyrachowanych. Toleruję wyciąganie z portfela. Scierpię ambitną. Nie daruję - nie wiem czego jeszcze. Co Wy na to? PS: Mam trójkę dzieci - jakby co 2 dorosłych jeden daaaaaleko mu jeszcze - Nic dodac nic ując... tylko wypisz wymaluj mój mąż... Nie dziekuje poczekam na jakies przeciwieństwo... bogaty, hojny, kochajacy dzieci, przystojny, pracownity, bez żony!!, lubiacy podróże, i nie wiem co jeszcze pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 aaaaa zimny prysznic brała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts