Charlie 09.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ciekawy jestem jakie wynagrodznie na początku doostaje pracownik w budżetówce oraz w innych firmach ? 1000 - 1200 zeta brutto dla początkującego - bez doświadczenia zawodowego, zaraz po szkole lub po długim bezrobociu. Pozdrawiam P.S. ...i dla tego ok. 1 mln młodych wyjechało z kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ciekawy jestem jakie wynagrodznie na początku doostaje pracownik w budżetówce oraz w innych firmach ? 1000 - 1200 zeta brutto dla początkującego - bez doświadczenia zawodowego, zaraz po szkole lub po długim bezrobociu. Pozdrawiam P.S. ...i dla tego ok. 1 mln młodych wyjechało z kraju 1500 dla specjalisty w zakresie marketingu i oferowania z bieglą znajomościa prawa zamowień publicznych, Dobrą i dostateczną znajomością jezyka obcego (nie jednego), znajomością głęboką rynku budowlanego i drogowego.. itd. itp.... Dlatego ludzie w wielu 30 lat wyjeżdzają z tego kraju na potęgę.... Chyba też wyjadę..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 13.03.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ostatni niech zgasi światło. Obym to nie był ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts