janrenovate 01.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 A moze podwójnie płyty mocuje?? Az takiej "rozpusty" u mnie nie ma Mocowane plyty pojedyncze, na stelazu krzyzowym. Skoro krzyżowo to i cena wyzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Skoro krzyżowo to i cena wyzsza Powiedzmy, ze znacznie wyzsza ... BTW dla niektorych ekip stelaz krzyzowy to standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.07.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Skoro krzyżowo to i cena wyzsza Powiedzmy, ze znacznie wyzsza ... BTW dla niektorych ekip stelaz krzyzowy to standard ... Krzyzowo robi sie sufity,na skosach nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 02.07.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Na całe szczęście już powoli kończy się eldorado dla wykonawców którzy windują ceny z sufitu.... w przyszłym roku będą się prosić o pracę. Kilkaset tysięcy Azjatów aż zaciera ręce na pracę w Polsce. To tylko kwestia czasu a sytuacja się znormalizuje, takie są prawa rynku. Więc te 60 zł/m można będzie wsadzić między bajki. Trochę cierpliwości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Na skosach też się robi krzyżowy... jednopoziomowy - krzyżowy do tego dobra spoinówka i czołgiem można jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Na całe szczęście już powoli kończy się eldorado dla wykonawców którzy windują ceny z sufitu.... w przyszłym roku będą się prosić o pracę. Kilkaset tysięcy Azjatów aż zaciera ręce na pracę w Polsce. To tylko kwestia czasu a sytuacja się znormalizuje, takie są prawa rynku. Więc te 60 zł/m można będzie wsadzić między bajki. Trochę cierpliwości!!! ...tak nam źle życzysz? A może pomyśl o sobie? Też pewnie przydało by się podnieść Twoje uposarzenie... no chyba że jakiś skośnooki zajmie Twoje miejsce za powiecmy 1/3 Twojej pensji... I wtedy Ty masz "eldorado"! ...nie życz drugiemu co Tobie nie miłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 02.07.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 jeśli tak wykonujesz swoją pracę, jak piszesz, to serdecznie współczuję Trzy błędy ort. w jednym poście, to chyba rekordzik???? A tak poważnie, nie życzę wam źle, ale należy racjonalnie podchodzić do tematu. Moim zdaniem 60 zł/m to jakieś chorendalne nieporozumienie... To tak jakby za dostarczenie listu płacić listonoszowi 100 zł albo krawcowej za skrócenie spodni 500 zł.Ceny są wygórowane i to jest fakt. Pół biedy jeśli robota jest wykonana dokładnie i na czas. Niestety braki w wykształceniu i fachowości rekompensowane są brakiem kultury, chamstwem i arogancją... Cóż ja i znajomi którzy budują są również tego zdania, przykro mi..... Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 02.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Dzwonilem po roznych wykonawcach i cena za wykoczenie poddasza oscylowala w granicach 50-60 zl. W okolicach W-wy caly czas takie ceny sie utrzymuja bo i jest zapotrzebowanie na takie prace. A co do wyksztalcenia tych co robia to mnie to nie interesuje czy jest po studiach czy skonczyl podstawowke, dla mnie liczy sie efekt jego pracy, jesli wykonuje to dobrze i solidnie to dla mnie moze byc i bez szkoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 No cóż... jeśli oceniasz kogoś po tym ile błędów ortograficznych robi to tylko można Ci współczuć... pewnie jesteś ideałem i masz niewielu przyjaciół... w końcu i oni są omylni a nie daj Bóg pochodzą z plebsu i nie dorastają Ci do pięt! Moja śp. babcia mawiała: "najgorzej jak to wesz na kołnierz wylezie... wtedy tnie niemiłosiernie". Teraz też nie starałem się sprawdzać pisowni i pewnie parę byków zrobiłem... no cóż pochodzę z plebsu... jestem synem zwykłej nauczycielki więc proszę o wybaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 02.07.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Widzę że niestety nic nie zrozumiałeś............................. a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Dzwonilem po roznych wykonawcach i cena za wykoczenie poddasza oscylowala w granicach 50-60 zl. W okolicach W-wy caly czas takie ceny sie utrzymuja bo i jest zapotrzebowanie na takie prace. A co do wyksztalcenia tych co robia to mnie to nie interesuje czy jest po studiach czy skonczyl podstawowke, dla mnie liczy sie efekt jego pracy, jesli wykonuje to dobrze i solidnie to dla mnie moze byc i bez szkoly. Warszawa jest znana z tego, że wszystko musi być naj... ceny przeciętnie ok. 60% wyższe od innych większych miast Polski. I dlatego czasem robię "strzały" na Warszawę... by się trochę ..."ukulturalnić" Dam przykład... w moim mieście za malowanie na "gotowo" ludzie nie chcą dać 2zł/m2 w Poznaniu mam ok. 3.50-4zł czasem nawet już 5zł się trafi ale to wyjątek a w Warszawie nikt nie maluje poniżej 6zł/m2 tak samo szpachlowanie u mnie to za 8zł/m2 a w Warszawie powyżej 15zł/m2 i to już jest przebitka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To Ty musisz sprawdzać co piszesz? ADHD czy integracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Widzę że niestety nic nie zrozumiałeś............................. a szkoda. ...rozlicz mnie jeszcze z interpunkcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Sorka, ale kiedy Ty pracujesz ciągle siedząc przy kompie??????????????????????? Twierdzisz że jesteś takim "fachmanem" a wydaje mi się że szukasz w necie na gwałt roboty..... Ja Tobie już dziękuję. Dobry fachowiec nie ma czasu nawet podtapać się w tyłek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To Ty musisz sprawdzać co piszesz? ADHD czy integracja? Niestety na kompjuterze nie mam wyrobionego automatyzmu pisania... więc dobrze czasem zrobić korektę po napisaniu... A co do integracji... masz coś przeciwko takim ludziom? Do gazu z nimi? ...psują tylko krajobraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Im więcej Twoich tłumaczeń tym większy wstyd. Mój dziadunio powiadał - " krowa która dużo ryczy mało mleka daje"......... i zakończmy ten dialog...... I prośba, sprawdzaj swoją pisownię bo faktycznie to ..........ŻENADA..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Sorka, ale kiedy Ty pracujesz ciągle siedząc przy kompie??????????????????????? Twierdzisz że jesteś takim "fachmanem" a wydaje mi się że szukasz w necie na gwałt roboty..... Ja Tobie już dziękuję. Dobry fachowiec nie ma czasu nawet podtapać się w tyłek...... no cóż... jestem sam sobie szefem i nikomu nic do tego o której zaczynam pracę i o której kończę...a co do pracy z netu... to jeszcze żadnej nie miałem... chociaż się ogłaszam... a pracy teraz to mam na dobre 3 miesiące w moim kajeciku więc nie szukam na gwałt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 a tak szczerze to dzisiaj popracowałem sobie 3 -4 godzinki... resztę spędziłem w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 obawiam się że po naszej dyskusji trochę klientów Ci odpadnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To miej dalej taką nadzieję... Nie ty jesteś moim szefem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts