emi0 02.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 to jesteś kierowcą, więc czemu podpisujesz się jako fachowiec od budownictwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 no cóż... również robię za zaopatrzeniowca... nie wymagam od moich klientów by sami mi organizowali towar.... chociaż tacy fachowcy się też trafiają co muszą mieć podsunięte pod nos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 tłumaczymy się, tłumaczymy.............. a ja tylko chciałem pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A ja mam dobry humor do gadania i odpisuje... a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Reasumując, też uważam że 60 zł/m to zbyt wygórowana cena, chyba że z posprzątaniem całej budowy, umyciem okien i wytrzepaniem dywanów...... Kto chce więcej ten jest zdziercą, więc w przyszłym roku kiedy zaleją nas masy skośnookoich wcale nie będzie mi żal bezrobotnych krajowych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 oj będzie... będzie... A kto będzie pracował na Twoją emeryturę? Chyba wiesz na jakiej zasadzie to nadal w Polsce działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 pójdziesz do lekarza a tam skośnooki doktorek zacznie Ci leczyć anginę albo woreczek szpileczkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 sam na swoją emeryturę zarabiam, faktem jest że najbardziej ucierpią pazerni wykonawcy... a przecież można było spokojnie windować ceny.... po co ta chęć dorobienia się w ciągu kilku miesięcy na całe życie... pazerność nie popłaca, ale cóż każdy jest kowalem swego losu... pogadamy za rok (oby nie pod urzędem dla bezrobotnych). Mimo wszystko życzę Ci wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi0 02.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 doktorek .................... to ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 02.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Mówicie tu o cenie robocizny? ja chcialem sie dowiedzieć ile kosztuje brutto z materialem ocieplenie poddasza +plyty g/k itd wszystko na gotowo pod malowanie,proszę o szybka odpowiedź bo u nas ekipy zamawia sie prawie rok przed robotą tak maja wypelnione terminy a ja jeszcze nie mam pozwolenia na budowę ale te prace przewiduje już w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 02.07.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 doktorek .................... to ja.... Wiedziałem!!! Psychiatra!!! Kto z kim przystaje takim się staje!!! Taka choroba zawodowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 03.07.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A co jest Twoją chorobą zawodową???? Brak kompetencji zawodowych i kompleksy ? Niestety wszystko na to wskazuje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 03.07.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A co masz do ludzi mających problemy psychiczne? Wyzwiesz ich od debili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 03.07.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Doktorku! A wytłumacz może dlaczego gdy pacjenci leczą się "na kase" (chorych) to lekarze leczą - długo i intensywnie... a jeśli chce się być wyleczonym to trzeba iść do lekarza "za kasę" (chorego)??? W pierwszym przypadku to chyba obowiązuje przysięga hipokryta a w drugim dopiero Hipokratesa... mam rację? ... nic muszę iść trochę popracować... mam teraz pracę dwie przecznice dalej... aż żal odpalać "grata"... miłego strajku Doktorku... i nie frustruj się - jak masz prywatny gabinet to trochę zedrzesz z pacjentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 06.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 he he, ładne - coś w tym prawdy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela i tomek 06.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dostałem wczoraj ofertę na wykończenie poddasza. Wykonawca zasugerował 55,00 netto za mkw. Zakres prac to ocieplenie wełna mineralna 2 warstwy 15 + 10 , płyta GK i szlifowanie, ściany działowe 2 warstwy płyty + wełna 15 i folia po obu stronach ściany. Na poddaszu jest 5 okien dachowych (velux) i dwa zwykłe. Ponieważ nad holem i salonem nie ma stropu należy postawić rusztowanie. Powierzchnia do wykonania ca. 300 mkw. Pytanie. Czy to dobra cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperks 06.07.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 U mnie za zaszpachlowanie połączeń płyt i wkrętów + oczywiście szlifowanie wszystkiego gość za ok. 330 m2 chce 1500 zł (dach kopertowy, 2 lukarny, 4 okna dachowe). Wg mnie dobra cena. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.07.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 U mnie za zaszpachlowanie połączeń płyt i wkrętów + oczywiście szlifowanie wszystkiego gość za ok. 330 m2 chce 1500 zł (dach kopertowy, 2 lukarny, 4 okna dachowe). Wg mnie dobra cena. Co Wy na to?............jak za darmo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 14.07.2007 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 za 330m2 średnio za konstrukcje krzyżową z podwójnym płytowaniem,szpachlowaniem i pomalowaniem na biało,a także takimi tam udziwnieniami wychodzi ok 20 tys zł za sama robocizne. Nie wydaje Mi się żebyśmy robili "drogo", a pracy nam nie brakuje.Dziwne że ktoś sie zgodził wykonać taki zakres prac za tak małe pieniądzeProsze podać namiar do tych wykonawców, mam dla nich ofertę nie do odrezucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 16.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 My to wykonujem w okolicy Warszawy, Ożarów, Białołęka, Radzymin, Wawer, Milanówek nawet w miejscach mniej jeszcz uczęszczanych itp. w cenie na dzień dzisiejszy bez materiału od 64zł/mkw, z materiałem od 98ZŁ/mkw w zwyż bez ograniczeń w zależności jak w danym terenie są CENY NA MATERIAŁ.Pozdrawiam tych którym się udało znależć solidnych i tanich wykonawców, a dla zainterwesowanych mam podziw w wszukiwaniu okazii Zdzisiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts