Ew-ka 07.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 .........i jeszcze mi sie coś przypomniało .....idealny partner to taki , do którego zawsze należy ostatnie słowo .....MASZ RACJĘ -KOCHANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 .........i jeszcze mi sie coś przypomniało .....idealny partner to taki , do którego zawsze należy ostatnie słowo .....MASZ RACJĘ -KOCHANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Jak mawiał pewien znany mi profesor: "Kiedy mamy z żoną małżeńską sprzeczkę, to JA w tym W OGÓLE nie biorę udziału!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Jak mawiał pewien znany mi profesor: "Kiedy mamy z żoną małżeńską sprzeczkę, to JA w tym W OGÓLE nie biorę udziału!" Dobre to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.03.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 kiedyś sprzeczało się na jakis temat moje wujostwo. Wujek do ciotki - "to co to ja juz nawet swojego zdania mieć nie mogę?!?!" Ciotka na to" Możesz, pewnie, że możesz, tylko, żeby było takie samo jak moje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts