net 07.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 czy ktoś ma? jest gdzieś w necie? chcę wiedzieć jakimi prawami rządziły się budynki w latach 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.03.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Poszukaj na stronie sejmu. Są tam wszystkie Monitory i Dzienniki Ustaw, nawet przedwojenne. http://www.sejm.gov.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 08.03.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dzięki, przeczytałam - szok jaki język i teraz mam pytanie w tym parwie nie ma nic na temat zgłzsania czy pozowleń na ogrodzenie od str ulicy ani o utwarzdeniu podłoża. Co jeżeli było to zrobione przed nową ustawą z 1994? - chyba nic ale co jeżeli chce się to zmienić /wyremontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts