RenataLesna 06.06.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Do Miłych Forumowiczów !Jestem wierną czytelniczką i przyznam, że sporo już skorzystałam z Waszej wiedzy. Mam następujący problem. Słyszałem od wykonawcy (który nie chce podać namiarów), że jest na rynku (import) płyta, którą można położyć na wylanym balkonie i przykleić do niej płytki gresowe. Rozwiązanie to jest łatwiejsze i szybsze niż: 5 cm steropianu + wylewka betonowa + powłoka hydroizolującą. Czy wiecie może jaka to płyta i gdzie ją kupić (okolice Warszawy).Pilnie poszukuję również sprawdzonego i niedrogiego elektryka oraz hydraulika (budujemy na pn.-wsch. od Warszawy).Pozdrawiam gorąco - w gorący dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 06.06.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Mogę polecić hydraulika z Ostrołęki, ale nie wiem czy "płn-wsch od Warszawy" sięga aż tu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataLesna 06.06.2003 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Dziękuję za szybką odpowiedz. Trochę za daleko. Buduję w okolicach Ząbek.Nadal poszukuję namiarów na płytę pod gres.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts