madd 16.03.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Da da da - ale mi sie gebusia smieje!!!!! Dzieki wielkie - za cierpliwosc przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 http://images20.fotosik.pl/131/3d5b9415a15580d2.jpg brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 16.03.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 I tym sposobem z blondynki stalam sie brunetka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Przyłączam się do gratulacji A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 I tym sposobem z blondynki stalam sie brunetka... Madd, spoko, blondynki górą. Blondynka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Proszę o pomoc techniczną . Dlaczego moja "Mozilla Firefox' po około godzinie przestaje pracować Nie może odnaleźć serwera głównego, zawiesza się . Jest taki komunikat; "Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera forum.muratordom.pl. * Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np. ww.example.com zamiast www.example.com * Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. * Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem." Dzwoniłem do operatora łącza ale oni nie mają żadnej zapory czasowej. Ponowne uruchomienie komputera pomaga. Z góry dziękuję z pomoc. Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 01.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ja rowniez prosze o pomoc! Cos w kompie sie zmienilo i nie mam Polskich znakow - nie wyswietlaja sie wcale! A zamiast s z kreska pisze mi sie takie dziwne đ Mam prawidlowo zainstalowana klawiature - sprawdzalam. Mam w ustawieniach jezyka - polski programistow, i zadnej innej opcji! I jak mam pisac poprawnie (caly post mi sie swieci na czerwono!!!) - help!!! PS - Lopatologicznie - dla blondynek poprosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Sprawdź ustawienia znaków przeglądarki:w FF - "Widok" > "Zestaw znaków" - u mnie jest "Unicode ( UTF-8 )" (podobnie w Chrome)w Operze - "Widok" > "Kodowanie znaków" - u mnie jesy "Wybór automatyczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.05.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mam! Mam! Działa! O mamo! - jakież to przyjemne: ś! ć, ź! ż! ó, ą, ł, ę! Ponury - DZIĘKUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.05.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Proszę o pomoc techniczną . Dlaczego moja "Mozilla Firefox' po około godzinie przestaje pracować Nie może odnaleźć serwera głównego, zawiesza się (...) Zbigniew - i co? i co? Dalej tak masz? Bo mi się ostatnio tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.05.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Zbigniew - i co? i co? Dalej tak masz? Bo mi się ostatnio tak robi Muszę sprawdzić. Ostatnio stosuję IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts