Magg 07.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Są to systemy instalacyjne do podwieszania sanitariatów w łazience.Stoje przed dylematem, potrzebuje do wc i bidetu, cenowo podobnie (grohe rapid troche tańszy), Co polecacie lub może co sami zastosowaliście i dlaczego własnie to?Bedę wdzięczna za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 07.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ostatnio miałam ten sam dylemat. Sprzedawca zapewniał, iz jakość porównywalna róznica w cenie na korzyść tego drugiego, więc ten zakupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joosephoslav 07.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kumpel ktory wykanczal mi mieszkanie (w fachu od 15 lat) z tych dwoch polecil mi grohe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ja wole grohe, chociazby ze wzgledu na ladniejsze(mniejsze) przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joosephoslav 07.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 oooo tez racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 08.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ja zakupilem grohe ze względu na cenę. po podliczeniu geberita i groe cena była na kozyść tego drugiego wisi i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 u mnie jest też grohe choć architekt przewidział geberit. pan w hurtowni stwierdził, że są w tej samej jakości ale grohe tańszy i lepszy designarsko. żona się nabrała i takie mamy zamontowane. jak do tej pory sprawują się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 08.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja tez mam Grohe Rapid, wtedy gdy kupowałam (półtora roku temu) to różnica między Grohe a Geberitem była ponad 300 zł na korzyść Grohe, a że Grohe to porządna firma to nie zastanawialam sie długo. No i przemawiało też to, że Grohe wtedy miało zdecydowanie mniejsze przyciski, nie wiem jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Hmm, kupowałam bardzo dawno temu i tylko o Gebericie słyszałam, szkoda, bo moja mama ma kupowane dwa lata temu i cały czas się psuje spłuczka, choć tesciowa ma ładnych parę lat i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 08.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 U nas i wszystkich znajomych - Geberit. Widocznie handlowcy u nas go lubią/lubili Najważniejsze, że u nikogo się nie psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 u mnie nowiutki geberit przepuszcza wodę. sączy się i sączy aż zrobił się mały naciek. chyba to zareklamuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 09.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U nas jest Grohe, zadecydowala cena, jakosc podobna, roznica w systemach i gwarancji. Grohe uruchamiany jest pneumatycznie a Geberit mechanicznie natomiast gwarancja 10 lat Geberit a Grohe 5 (chyba, ze sie cos zmienilo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 09.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U nas geberit - zadecydowała długość gwarancji. No, i ta szwajcarska precyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U nas geberit - zadecydowała długość gwarancji. No, i ta szwajcarska precyzja co prawda mam grohe - jak pisałem wyżej - ale brawo dla posiadaczy geberitów, że się ujawniają. przytłoczenie grohe w tym wątku na każdy milimetr kwadratowy pikseli jest zdecydowanie za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 09.03.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 09.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam, my zdecydowaliśmy sie na Geberity. Mamy taki teraz w mieszkaniu i jak na razie (5lat) nic z nim sie nie działo, więc to samo wybralliśmy do domu.Mam nadzieję, że też będą sie dobrze sprawować. Pozdrawiam, Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 09.03.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 przyciski chyba jednak są ważne, ale nie ze względu na rozmiar (małe, duże), ąle ze względu na możliwość włożenia tam ręki w razie awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U nas dwa Geberity, o wyborze firmy zdecydowała znajomość marki, jak na razie- 18 miesięcy - wszystko w porządku. Przyciski mamy duże właśnie po to, żeby tam łatwo ręką sięgnąć w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 10.03.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Geberit górą! Własnie stoja 2 egzemplarze do montażu. Tu gdzie mieszkam, marka Grohe nie cieszy sie wielkim uznaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja właśnie kupiłam Geberit, w promocji. Gdyby Grohe wychodził taniej, wybrałabym Grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts