Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Geberit czy Grohe Rapid?

Magg

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stelaż geberit i też jest wszystko ok ;)

Choć może i nie do końca 1)wytarcie się srebnego przycisku do spłóczki i 2)czasem spłóczka się blokuje i wychodzi się z łazienki a woda się leje z tym że nie wiem czy to nie jest wina tych kostek co się wrzuca do zbiornika;)

Posiadam armaturę Grohe od 6-7 lat i gorąco polecam ja jestem zachwycony ;)

Jest jeszcze wyższa półka Hansgrohe[/i]

• 4 months później...
U mnie zainstalowałem właśnie stelarz firmy GROHE .Mam tylko problem z uruchomieniem .podłączyłem przycisk pneumatyczny i zadnej reakcji nie spuszcza wody .Moze ktos ma wiedze na ten temat ,czy jest jakis serwis w Warszaie do którego mogę sie udac ,a moze sam cos pokombinuję jak mi doradzicie .Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam.

Ja tez mam Grohe kupiony z przyciskiem za 530 zł, Geberita Duofix znalazłam za 650 bez przycisku (czyli jeszcze ze 150 zł). Unifix jest tańszy ale tylko na pojedynczy duży przycisk.

Najbardziej zastanawia mnie wysoka cena stelaży do bidetu - przecież to tylko rama więc czemu kosztuje ponad 500 zł. Kupiłam delfi za 199 - wygląda identycznie a stal chyba jednakowo wytrzymała.

Ja tez mam Grohe kupiony z przyciskiem za 530 zł, Geberita Duofix znalazłam za 650 bez przycisku (czyli jeszcze ze 150 zł). Unifix jest tańszy ale tylko na pojedynczy duży przycisk.

Najbardziej zastanawia mnie wysoka cena stelaży do bidetu - przecież to tylko rama więc czemu kosztuje ponad 500 zł. Kupiłam delfi za 199 - wygląda identycznie a stal chyba jednakowo wytrzymała.

Kupiłam na Allegro. Poszukaj, jest dużo aukcji.