Gość 06.06.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Czy wykonawca w ramach usługi (mnie kosztowało 14 zł/m2 robocizna) poodcinał u was wystającą przy ścianach dylatację (u mnie styropian) i folię, czy też robiliście to sami? Ja uważałem, że należy to do wykonawcy wylewki, a on, że do ... SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 06.06.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 U mnie zostawili, ale nie jest to styropian tylko taśma dylatacyjna. Żaden problem z odcięciem pozostałości. Poza tym płaciłem 10 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.06.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Płaciłem 11 złm2 w tym zbrojenie i układanie styropianu. Co do odcięcia pasków dylatacji to rzeczywiście - żadna robota, nożyk w rękę i 10 minut roboty. A tak na marginesie to najlepiej to zrobić na drugi lub trzeci dzień po wylaniu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 tasma dylatacyjna musi pozostać możliwie długo nawet do malowania co do ceny należało zapłacic pseudo fach. 8,-i 15,- za cienkowarstwową wylewke pseudorozlewną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.06.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Kolego Gość . Jeśli pisałem o nożyku to znaczy, że obcinałem tylko tę część dylatacji która wystawała poz poziom wylewki. reszta pozostała pomiędzy wylewką a ścianą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 kolego wowka takie były moje intencje pozdrawiam gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts