dorszu 07.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam wszystkich budujących, Ja jestem dopiero początkujący ale już mam pierwsze "koty za płoty" to znaczy działke już przygotowałem pod budowe (MOSTY k. KOSAKOWA) i czekam na adaptacje, teraz jestem na etapie szukania mat. ale nie jest ciekawie bo obecnie ceny szaleją, chce zacząć z początkiem kwietnia (może buduje ktoś w tych okolicach) Docelowo mam nadzieje że wyjdzie mi coś takiego http://www.dobredomy.pl/?id_project=31&infopage=1&lustro=1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 28.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam! W końcu ruszyliśmy w naszych Mechelinkach! Dziura wykopana i od poniedziałku nasza ekipa rusza! A jak tam Twoje zakupy materiałó budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 28.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 hej, my za miesiąc sie przeprowadzamy. Budowe rozpoczeliśmy rok temu 15 kwietnia. Również budujemy dom z pracowni "dobredomy" ale o nazwie Jupiter. Zapomnialam dodać- centrum Kosakowa Pozdrawiam przyszłych sąsiadów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts