Kulpix 12.05.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja mam właśnie kładzione Antaresy szary i czarny (G i N), z niebieskimi dekorami 16.5x16,5cm. Jak wszystko będzie ułożone, to mogę podesłać zdjęcia. Według mnie prezentują się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 08.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Świetne są te płytki! Bardzo mi się podobaja, szczególnie aranżacja wklejona przez M@gda. W swojej 5metrowej lazience planuje wlasnie cos podobnego tzn ciemna podloga z Antaresu, tylko nie wiem czy Black czy Brown, do tego biale kafle na scianach ( ewentualnie trochę tych samych co na podlodze, we wnęce za wanną ) i szara ściana plus dodatki w jednym kolorze ( np. niebieskie, zielone, fioletowe itp ). Kulpix a jak Twoja łazienka? Możesz wkleić jakieś zdjęcia? Czy ktoś ma jakieś nowe fotki antaresowych wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 11.08.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cześć Wklejam zdjęcia mojej łazienki w Antaresach. Część jest niedokończona: pod lustrem nie ma blatu z umywalkami i nie ma zabudowanych szafek. http://i777.photobucket.com/albums/yy53/Kulpix/DSC_1005_1.jpg http://i777.photobucket.com/albums/yy53/Kulpix/DSC_1007_2.jpg http://i777.photobucket.com/albums/yy53/Kulpix/DSC_1010_3.jpg http://i777.photobucket.com/albums/yy53/Kulpix/DSC_1011_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 11.08.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Kulpix swietna lazienka! Na podlodze i wannie masz ta czarna plytke, a na scianach szara, tak? Ciewake jak jest z utrzymaniem czystkosci przy tych plytkach, czy na tych czarnych / brazowych nie widac zaschnietych kropelek wody, paprochow i kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 11.08.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 em_zetka, na razie tylko trochę korzystamy z tej łazienki i nie eksploatujemy jej na tyle, żeby móc powiedzieć, czy na płytkach widać krople. Moja znajoma ma też antaresy i mówi, że trochę widać, ale ja tam u nich nic nigdy nie zauważyłam (a bywałam regularnie), więc chyba nie jest tak źle. Jeśli chodzi o paprochy na podłodze, to nie widać ich zbytnio, bo płytki są ciaprate i połyskliwe, więc kurz nie rzuca się w oczy. Myślę, że te płytki nie są mniej praktyczne niż jakiekolwiek inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 11.08.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A jaki masz kolor tych ciemnych: czarne czy brazowe? Jasne to grey, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 11.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 To są te czarne - kolory jakie mam nazywają się G i N. Mają smugi srebrne i brązowe, więc zależy jak spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Imola antares to moja miłość. Planuję je w jednej z łazienek. Oby do przyszłego roku były w sprzedaży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 14.03.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ja chyba też się w nich zakochuje, widzę że ostatni post był bardzoo dawno , może tu ktoś jeszcze zaglada i napisze jak płyteczki sprawdziły się na dłuzszą metę, najważniejsze to czy nie zostaja na nich plamy, których nie da się usunąc zwykłym myciem , Ja jeszcze do wykanczania mieszkania dłuuugoo i mam andzieje ze do tego czasu przekonam sie cąłkowicie do Antaresków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 14.03.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Po prawie 2 latach użytkowania mogę z przekonaniem stwierdzić, że na moich antaresach nie widać w ogóle brudu ani plam, przez to, że są takie połyskliwe i mają różne smugi. W międzyczasie dobudowaliśmy sobie fornirowaną szafkę pod umywalki i drewno bardzo ładnie się komponuje z tymi czarnymi płytkami, bo jest na nich brązowaą smuga, która świetnie pasuje do koloru drewna. Wszystkim niezmiennie nasze antaresy bardzo się podobają - płytki są porządne i bardzo estetycznie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kulpix,a zdradzisz jakie masz kinkiety nad lustrem, bo jestem akurat na etapie poszukiwań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 14.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 To jest firma Marksjold, model Mellerud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 02.08.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 a jaki kolor fugi dac do szarych Anatresów G, i jaki rozmiar fugi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 03.08.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wybraliśmy jedną i tą samą fugę na oba kolory płytek - szarych i czarnych. Było to Mapei, kolor pośredni w przedziale od 110 do 114. Niestety nie umiemy sobie przypomnieć, który to dokładnie kolor. Grubość fugi mamy na 2,5 mm ze względu na ogrzewanie podłogowe. Wygląda to i sprawuje się dobrze, zdjęcia powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts