gola99 28.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 uprzejmie donoszę że zamówiłam dzisiaj 90 m w rozmiarze 40x60 brąz i beż mam nadzeje że to jest to / czy cena 105 to jest dobra? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 09.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Czekamy wciąż na zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 11.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 uprzejmie donoszę że zamówiłam dzisiaj 90 m w rozmiarze 40x60 brąz i beż mam nadzeje że to jest to / czy cena 105 to jest dobra? / Witam Ja kupiłam je za 77 zł brutto netto ok 63,5 zł netto wiec chyba 105 to duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 11.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 no to ładnie mnie skasowali !! mam nadzieje że będą tego warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 11.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 uprzejmie donoszę że zamówiłam dzisiaj 90 m w rozmiarze 40x60 brąz i beż mam nadzeje że to jest to / czy cena 105 to jest dobra? / Witam Ja kupiłam je za 77 zł brutto netto ok 63,5 zł netto wiec chyba 105 to duzo proszę napisz mi gdzie kupiłaś te płytki w takiej cenie , może przy odbiorze jak im wjadę na ambicje podajac namiary na sklep gdzie sprzedają w takiej cenie to mi opuszczą troszeczkę . czy to napewno I gatunek? i czy też wymiar 40x60 bo 33x33 napewno jest w cenie 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agade 12.09.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja w dwoch sklepach widziałam za 105zł, na allegro widziałam za 99zł wiec faktycznie 77zł to bardzo tanio. Chętnie też się dowiem gdzie tak tanio sprzedają bo jeszcze nie zamówiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 12.09.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja kupowałam w Cermagu we Wrocławiu po 135 , ale ponieważ na allegro musiałbym dopłacić 80zł za przesyłkę, a miałam tylko kilka metrów -wyszłoby mi nie wiele mniej. Te 77 zł to chyba za mniejszy format33*33, nie za 40*60. To chyba jest niemożliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 12.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ja właśnie zamówiłam 33,3 x 33,3 w cenie 74,5, dekory za 11,5 za szt.. Mam małą łazienkę więc zdecydowanie ten format bardziej mi odpowiada 40 x 60 i 50 x 50 maja w cenie 99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 12.09.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 chyba trochę jestem pocieszona a juz myślałam , że tak bardzo mnie naciągneli ale mimo wszystko przy 90 metrach powinni mi dać jakiś upust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 01.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Antares jest w formacie 60 na 40 -pierwszy gatunek własnie układaja kibelek jeszce nie wiem jak wyjdzie plus dekorki 10 na 10. Rabat dobry bo i zamóienie duze stad tez cena , oni strasznie maja duzy narzut na niektórych płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 03.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 My też jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami tych płytek Rozrzut cen jest bardzo duży. Od 146 zł za 40x60 w salonie w W-wie do 96 zł w internecie. Niestety na cenę 77 zł nie trafiłam. Sami daliśmy 99 zł/m za rozmiar 40x60 i 10x10. Przy 50 m2 też sporo wyszło, ale nie żałuję. Przynajmniej na razie, póki nie są położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 04.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Jak już pisałam 75 kosztuje antares w formacie 33,3 x 33,3 - stąd niższa cena. No ale mi ten format odpowiada. http://www.sklepandbud.pl/prod.php?kat=24&prod=IMOLA Widzę, że trochę podrożały i teraz są po 78. Czekam niecierpliwie na zdjęcia realizacji. Moje zaczną się układać gdzieś tak za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 25.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A to mój Antares beż 40*60 + pomarańczowe dekorki w kuchni: http://foto0.m.onet.pl/_m/40f05977d70bab666b731cc7d3018df8,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/37db2243cd96cd3639fa48c69969b096,5,19,0.jpg Wyszło fantastycznie, zdjęcie tego nie oddaje. Jeden dekorek załamuje się na ścianie, dalej drugi jest zatopiony w tynku. Dwa następne wskoczyły na ścianę naprzeciwko . Między płytkami będą fugi - 2mm. http://foto3.m.onet.pl/_m/1b4c426fea4242e8ac91679109fbe933,5,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/5dbbc3e9c222ad375b8309950e73500b,5,19,0.jpg Cześć dabell, napisz proszę, jaką masz fugę. U mnie za tydzień startują z układaniem płytek w łazience, a ja nie mogę się zdecydować na kolor fugi. Nie jestem pewna czy iść w jakiś beż czy w odcień szarości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecia30 26.10.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Hi.. takie dodatkowe info dla osób zastanawiających się nad zakupem Antares.... ów płytki nie są barwione w masie.... podaję inną alternatywę : Grespania Vanadio ..... , warto dołożyć ... nasza łazienka w kompozycji Negro i Beige wygląda kozacko oczywiście to tylko alternatywa... pozdro dla 'artystów' z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 26.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Hi.. takie dodatkowe info dla osób zastanawiających się nad zakupem Antares.... ów płytki nie są barwione w masie.... podaję inną alternatywę : Grespania Vanadio ..... , warto dołożyć ... nasza łazienka w kompozycji Negro i Beige wygląda kozacko oczywiście to tylko alternatywa... pozdro dla 'artystów' z forum No proszę również kupiłam płytki na podłogę Grespania Vanadio Beige.Tylko u mnie nie są jeszcze położone. Możesz pokazać jak wyglądają u Ciebie, jestem bardzo ciekawa czy dokonałam dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 27.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Hi.. takie dodatkowe info dla osób zastanawiających się nad zakupem Antares.... ów płytki nie są barwione w masie.... podaję inną alternatywę : Grespania Vanadio ..... , warto dołożyć ... nasza łazienka w kompozycji Negro i Beige wygląda kozacko oczywiście to tylko alternatywa... pozdro dla 'artystów' z forum Z tym barwieniem w masie to różnie bywa. Kupiłam takie płytki - gres matowy - do kuchni i holu. Pani, która nam je sprzedawała, mówiła, że jak będziemy mieli jakiś odprysk, to nie będzie prawie widoczny. Przetestowałam to na jednej płytce i gdybym miała jakąś poważną wadę wzroku, to odpryski może i byłyby prawie niewidoczne Wierzchnia warstwa płytek jest po prostu "wzorzysta", a pod nią jest jednolity kolor. Nie sądzę, żeby było inaczej w przypadku płytek, o których pisałaś. A poza tym w łazience nie spadają garnki na podłogę i nie ma chyba zbytniego zagrożenia uszkodzenia płytek. Nam glazurnik położył na razie jedną ścianę i stwierdził, że Antaresy są bardzo twarde. Ale każdy wybiera to, co lubi. Pozdrawiam fanów - albo raczej fanki - zarówno Antaresów i Grespanii Vanadio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 O tym ,że płytki grespania vanadio są barwione w masie dowiedziałam się już po ich zakupie.Wybrałam je dlatego ,że bardzo mi się podobały.Mam nadzieję tylko,że się sprawdzą bo kupiłam sporo metrów a nie są najtanisze.Do wszystkich miłośniczek płytek imola - nie widziałam ich "na żywo" ale na zdjęciach wyglądają rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecia30 28.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Z tym barwieniem w masie to różnie bywa. Kupiłam takie płytki - gres matowy - do kuchni i holu. Pani, która nam je sprzedawała, mówiła, że jak będziemy mieli jakiś odprysk, to nie będzie prawie widoczny. Przetestowałam to na jednej płytce i gdybym miała jakąś poważną wadę wzroku, to odpryski może i byłyby prawie niewidoczne Wierzchnia warstwa płytek jest po prostu "wzorzysta", a pod nią jest jednolity kolor. Nie sądzę, żeby było inaczej w przypadku płytek, o których pisałaś. A poza tym w łazience nie spadają garnki na podłogę i nie ma chyba zbytniego zagrożenia uszkodzenia płytek. Nam glazurnik położył na razie jedną ścianę i stwierdził, że Antaresy są bardzo twarde. Ale każdy wybiera to, co lubi. Pozdrawiam fanów - albo raczej fanki - zarówno Antaresów i Grespanii Vanadio ... Oczywiście nie kwestionuję twojego doświadczenia z płytkami ,które zakupiłaś.. , precyzyjniej, odniosłem się konkretnie do produktów Imola Antares i alternatywnej Grespanii Obydwie widziałem uszczerbione (pssst.. ) , i stąd moja opinia Nie polemizowałem na temat estetyki obu produktów itd ,bo jest kwestią gustu.... jednym podoba się taka innym zupełnie różna... Stwierdziłem jedynie fakt, bo często klienci są niedoinformowani.... chciałem pomóc... ot co ... pozdrawiam ps.. do BETI ,postaram się wrzucić zdjęcia zaraz po powrocie do kraju, czyli wkrótce ; Beige mam na scianie ,Vanadio podłoga + czesc sciany + dekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 28.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 piecia30, nie traktuj mojej wypowiedzi jako czepiania się. To była tylko moja opinia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 31.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A jak wygląda kwestia kalibracji antaresów beżowych i brązowych - do mnie dotarły różne bo podobno nie da się zgrac partii dwóch różnych kolorów. Jakoś sobie poradziliśmy no ale nie spodziewałam sie tego. Poza tym wszystko ok - płytkarz chwali, że płytki równe ale baaaaardzo twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts