arczi 07.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 WitamMam problem, mam troche u siebie balkonow, i jest zrobiona wylewka.Zastanawiam sie teraz co zrobic aby jakos dobrze wygladzal balkon i nie zaciekal, bo juz widze ze pod blacha pod wylewka sa smugi od zaciekowPlytki to raczej odpadajabo mialem kilka doswiadczen ze po jakims czasie od polozenia podejdzie gdzies woda, zamarznie i zaczynaja odchodzic. I tu moje pytanie, widzialem gdzies w blokach ze maja zrobione balkony jakas specjalna masa, nieraz nawet z jakimis blyszczykami i podobnno jest to dobre i nawet fajnie wyglada . Co to takiego ??Jaka firma produkuje i koszt ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Co to takiego ??... trudno stwierdzic na odległośc ... moze masa epoksydowa a moze zabarwiona wypalanka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arczi 08.03.2007 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 kurcze, myslalem zde ktos z Was tu moze wiedziec co sie daje na balkony zamiast tradycyjnej plytki gresowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 09.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jednym z produktów jest Coelan, to rodzaj żywicy, może być posypana różnymi dekoracyjnymi warstwami, piaski, płatki itp, niestety nie wiem kto jest jego dystrybutorem w Polsce , napisz zapytanie: http://www.coelan.de/ , wiem że przesyłają także próbki i foldery. W Muratorze co miesiąc masz reklamę Sikafloor-400, też podobne przeznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 09.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A moze mozna to zastosowac na tarasie?Ciekawe jakie sa koszty tego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 09.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Spokojnie nadają się żywice. Czyste epoksydowe będą w czasie lekko żółkły - stąd lepiej poliuretanowe lub mieszanki uretanowo- epoksydowe. Paletę gigant w tym zakresie ma dział floorings firmy BASF Construction Chemicals - uszczelnienia PCI, żywice d. firmy Conica i Ucrete. Wejdź na strony internetowe http://www.basf-cc.pl i pogrzeb. To specjaliści od balkonów. Sam mam 9 letnią żywicę. Technicznie bez zarzutu, z szarej jest szara z ółtym sztychem. Zalewałem przed tym sąsiadkę z dołu, od tego czasu 9 lat spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 09.03.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam,Typu wiem ale nie powiem,Patrz moj taras,tez mialem ten problem i teraz mam spokoj,min gwarancja 10 lat.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts