daxima 08.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy to prawda że piec najlepiej kupować jesienią gdyż wówczas firmy wprowadzają korzystne oferty cenowe. Chcę podpisać umowę na instalacje w jedej firmie. Montaż pieca byłby później myślę o wrześniu i zastanawiam się w jaki temat uderzyć cisnąć o wiekszy upust czy poczekać na ofertę promocyjną producenta? Przyznam że to dla mnie trudny temat Moje instalacje to podłogówka grzejniki piec kondensat jednofuncyjny i zasobnik plus kominek z plaszczem Powiedzcie cos o piecu w takiej konstelacji proponują mi w firmie do której się skłaniam Viessmann vitodens 200 24 kw pogodówka konsola plus zasobnik 150l Bievar Nibe 7700zł Buderus GB 022 24kw z pogodówką plus ten sam zasobnik 6580zł lub najnowszy produkt Buderusa GB 152? tu nie jestem pewna czy nie 162 z pogodówką i tym samym zasobnikiem 7900zł proszę super doradcy powiedzcie parę słów kobiecie o tych kotłach Zaraz jadę do tej frmy porozbijam bardziej ten cennik i posprawdzam czy dobrze namazałam symbole pozdr Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/73879-zakup-pieca-a-promocje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts