celt 08.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zapraszam goraco do komentarzy, uwag, porad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 11.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam ale fajny kocur,co to za rasa? zgadzam się z Marcel Achard ,święte słowa Czekam na dalsze wpisy do dzienniczka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ooo pierwszy wpis )) Super. Obiecuje, ze beda kolejne odcinki dzienniczka. Juz w krotce. A kot to Norweski Lesny. Mozesz zerknac na jego stornke )) http://www.druid.kiwi.pl. Troche nieaktualna ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.03.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witaj celt! Zajrzałam, przeczytałam i czekam na ciąg dalszy oraz zdjęcia działki ... Bardzo ładnie wyglądacie ...koteczek fajnisty . Ja mam 2 zwykłe dachowce, ale też są milusie .. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 12.03.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witaj celt! Zajrzałam, przeczytałam i czekam na ciąg dalszy oraz zdjęcia działki ... Bardzo ładnie wyglądacie ...koteczek fajnisty . Ja mam 2 zwykłe dachowce, ale też są milusie .. Powodzenia! Dzieki. Co do kotow. Wszystkie sa cool Nie wazne rasowy czy nie. Zdjecia dzialki wkleje jak bede w domu czyt. poznym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 13.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witaj Z uwagą będę śledziła twoje zmagania z budową. Szczególnie te dotyczące projektu. Mamy Podobne potrzeby lokalowe Tak jak Wy, My też szukamy projektu z dwoma lokalami, jednak u nas utrudnieniem jest to, że chcemy taki projekt w pozwoleniu przerobic na bliźniaka i postawic go na dwóch działkach. Pozdrowienia przesyła Agi Dawid i Dziunka czyli kotka brytyjska A żona mądra, że tak ładnie Cie urobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.03.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A żona mądra, że tak ładnie Cie urobiła Ja ci dam. Nie nakrecaj mi tu zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Podglądam, podglądam i czekam na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 19.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 no, no, no... kolega Celt zabrał się za pisarstwo - i dobrze. Mógłbyś trochę napisać na temat tych błędów projektowych. A co do walki z biurokracją to życzę wytrwałości co najmniej takiej jaką ma Nefer. No i proszę o więcej zdjęć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluchna 21.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 o rany, musialam sie zarejestrowac, zeby moc tu cos napisac:) Projekt piekny, oby wam ladnie i gladko poszlo, miejsce tez super, ten dom z tylu jak palac wyglada:)pozdrawiamsiostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 21.03.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Czesc siostrzyczko! Co tam na zachodzie? Bez zmian? Dziekuje za mile slowa. Ja nawet nie odpisalem, ze Twoj domek tez jest super. Nie ma co ukrywac, ze troszke trzeba zagospodarowac teren wokol ale to kwestia czasu i srodkow wiec na pewno bedzie super !!! Mam nadzieje, ze Cie w nim z Marta odwiedzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witaj celt U nas jest identyczna sytuacja Oryginalny projekt domu jest przewidziany na działkę z wjzdem od północy. My mamy działeczkę z wjadem od południa. Udało się nam tak wszystko dopasować, żeby było dobrze. Głównie chodzi o okna, żeby jak najbardziej doświetlały wnętrze. Trzymam kciuki za poszukiwania wykonawcy Do jesieni jeszcze sporo czasu i na pewno dobrzy fachowcy się znajdą Będę do Was zaglądać. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.03.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 OOOO nowy wpis. ALe milo. No i fajnie jest znalezc kogos, kto jak my porwal sie z projektem na dzialke z wjazdem od polnocy gsy posiada dzialke, na ktora wjazd jest od poludnia. My zrobimy to tak, ze dodamy wykusz w domu oraz dodatkowe drzwi tak, zeby 2 taras byl od zachodu. Caly dom przesuniemy do prawej (wschodniej) sciany dzialki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.03.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dokładnie tak samo zrobiliśmy Przenieśliśmy okno balkonowe na stronę zachodnią i dosunęliśmy dom maxymalnie do wschodniej strony działki. Tym sposobem część tarasowa będzie praktycznie najdłużej nasłonecznionym miejscem w całym ogrodzie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 30.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam! Gratuluję zakupu działki My też mamy projekt na działkę z wjazdem od północy, a nasza działka oczywiście ma wjazd od południa. Przenieśliśmy taras na zachód i dzięki wywaleniu ściany między kuchnią a salonem mam nadzieję będzie jaśniej Podoba mi sie Wasz projekt, trzymam kciuki za znalezienie dobrego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.03.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dziek idziewczyny za wpis No t omnie pocieszylyscie bo zonka oczywiscie mowila, z ebedzie okej a ja marudzilem . Ale widze ,ze macie podobnie wiec niechetnie ale przyznam :zona ma zawsze racje hahaha Tto taki zart oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 03.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Celt, widzę, że powoli do przodu Mała uwaga co do badań geotechnicznych i tego co u sąsiada. Na podstawie mojego przykładu to są bajki. U mnie wody latem nie było wcale, 2 tygodnie temu miałem na 0,6-0,7m. na wjeździe działki woda na 1,5m. Działka obok : humusu catepilar nie był w stanie zdjąć bo się zakopał, u mnie poszło bez problemu. Dla własnego spokoju zróbcie te badania. przy domu za 300-400k te nawet 1k za badania to nic a będziesz wiedział co masz. U mnie nawet dzięki temu zaoszczędzę na bloczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.04.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Michal, a kto ci te badania robil ?I drugie pytanie bedziesz kopal studnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 03.04.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Michal, a kto ci te badania robil ? I drugie pytanie bedziesz kopal studnie ? Badania robił mi GeoProjekt ze Szczepankowa. Dzisiaj odbieram pełną dokumentację. Jakby coś mogę podesłać trochę skanów no i fotki z wierceń. Co do studni to jeszcze nie wiem, być może kiedyś ale nie na tym etapie. Wodę na działce z rurociągu już mam (od czwartku ) więc mi się nie spieszy a studni przesunąć się nie da więc wole poczekać z wierceniem/kopaniem jak już dom będzie stał i jakiś pomysł na ogród będzie (już jest ale wzrokowiec jestem wieć wolę poczekać) btw. kiedys byliśmy prawie sąsiadami bo do 2005 roku mieszkałem na Tysiąclecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.04.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No prosze, a ktory rocznik jestes moze moja zonke znasz bo ja osobiscie pochodze z Konina i na Lecha mieszkam dopiero 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts