agula11 20.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 witam Celt, wysłąłam priva, ale chyba nie doszedł, więc tu zapytam. Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi. pozdro Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.05.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie wiem czy Marta ci cos juz odpisywala? Ja dawno nie zagladalem.Kafelkarza polecilbym w ciemno. jest drogi dosc, cene musialbym sprawdzic i chyba ma pierwszy termin na poczatku przyszlego roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cieszę się, że zrobiliście ogród. To takie wykończenie domu... Ale w galerii nie ma nowych zdjęć Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.06.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No pojawia sie pojawia obiecuje. W weekend zrobie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.06.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witam Celt, wysłąłam priva, ale chyba nie doszedł, więc tu zapytam. Szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi. pozdro Aga Agula, (tu Marta), nasz kafelkarz do konca roku zajety-teraz zaczął jakąs mega robotę na wiele miesięcy-wykancza jakis wielki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 09.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No pojawia sie pojawia obiecuje. W weekend zrobie moze W takim razie ... czekam z nieierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Niech te Święta będą najpiękniejsze! http://i49.tinypic.com/mjmpw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts