ocia79 22.09.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Celt a gdzie jakies nowe fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 22.09.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Beda beda, moze dzisiaj dam, bo troche juz zrobione jest. Teraz walcze z solidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.09.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 OK to czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 25.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam,czasem zaglądam do was - niezłe postępu w budowie - mam pytanko - ile was będą kosztowały te płytki łazienkowe - wersja z czarną podłogą. mnie też cały czas marzy się łazienka w czerni i bieli - ten jasniejszy kolor na waszej wizualizacji to biały czy taki kremowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.09.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 1kinia1 -Marta ci odpowie bo ja cen nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.09.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A fotek jak nie ma tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 25.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A fotek jak nie ma tak nie ma no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.09.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 są są...w aparacie NO dobra, zabiegany jestem. Sprobuje dzisiaj cos wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 29.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ale roboty sie u Was posunely-szok.Juz delikatnie do finiszu sie zblizacie.Fajne lazieneczki i kominki juz sa .Dom zdecydowanie nabiera ksztaltow mieszkalnych.Podoba mi sie ta wneka miedzy kuchnia a salonem.A jesli chodzi o lapacho to niestety tak to jest z budowaniem,ze nigdy nie jest idealnie.Pozdrawiam i czekam na nastepne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.09.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 NO chata juz wyglada jak trzeba. Teraz goracy miesiac bo co chwile ktos podjezdza i cos bedzie montowal - parkiet, panele, drzwi, wykladziny Zamowilismy dzisiaj pstryczki elektryczki, wybralismy wykladziny do sypialni i kina domowego, kostke brukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 fajnie się robi powodzenia Celt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.10.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 NO dziekuje. Mam nadzieje ,ze w tym miesiacu nie zwariujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam, Uśmiecham sie tak szeroko, ponieważ dopiero wczoraj odkryłam że to WY. Znamy się z Martą, chodziłyśmy do jednej klasy w SP. W awatarku brakuje Marty i dlatego .... nie byłam świadoma czyje losy śledzę. Jaki ten świat mały. Super domek, przepięknie się robi w środku. My też planujemy taki nowoczesny prosty, styl. I też mamy projekt z pracowni Lipińskich. Życzę powodzenia w wykańczającyh wykończeniach. Pozdrawiam. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 10.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 witam,ja znowu o płytkach troszeczkę pomęczę - co to za płyteczki te czekoladowe w łazience z albumu??? bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.10.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 witam, ja znowu o płytkach troszeczkę pomęczę - co to za płyteczki te czekoladowe w łazience z albumu??? bardzo ładne. juz kiedys linki podawalismy do naszych płytek generalnie wszystkie są z jednej fabryki-casalgrande padana łazienka mamy (brazowa) to seria Pietre Native linia :mineral chrom http://www.casalgrandepadana.it/serie_realizz.asp?id_linea=6&id_serie=82&serie=realizz# nasza łazienka i Wc to lavagna i meteor (almond i grigio) http://www.casalgrandepadana.it/serie_colori.asp?id_serie=50&id_linea=6&serie=colori http://www.casalgrandepadana.it/serie_colori.asp?id_serie=62&id_linea=6&serie=colori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.10.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam, Uśmiecham sie tak szeroko, ponieważ dopiero wczoraj odkryłam że to WY. Znamy się z Martą, chodziłyśmy do jednej klasy w SP. W awatarku brakuje Marty i dlatego .... nie byłam świadoma czyje losy śledzę. Jaki ten świat mały. Super domek, przepięknie się robi w środku. My też planujemy taki nowoczesny prosty, styl. I też mamy projekt z pracowni Lipińskich. Życzę powodzenia w wykańczającyh wykończeniach. Pozdrawiam. Magda hej tu Marta, Magda Z.?? Bo w Sp miałam 2 Magdy w klasie, ale jedna juz się wybudowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 10.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 PIęKNE!!! pytania tendencyjne - za ile i gdzie? - te płytki - też takie chcę. wogóle to chciałam się zapytać czy nie obrazicie się jeśli gdzieś w wielkopolsce będą drzwi zewnetrzne bardzo podobne do waszych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.10.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 kinia, nie ma sprawy płytki do obejrzenia i kupienia na Chemicznej w Alumexie. Ceny dokładnie nie pamietam, coś koło stówki za mkw chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Cześć Marta, jak to ja;) Napisałam maila na adres mailowy z Twojej pracy, ale pewnie jak jesteś na macierzyńskim, to ich nie odbierasz. Słuchaj, mam pytanie o Waszego GW, napisze na PW. Pozdrawiam Piękną macie chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.10.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Do galerii dodalismy kolejne fotki z postepu prac wykonczeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts