Guzmanka 15.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ach jak ładnie. Szkoda, że te zdjęcia kuchni robione z tak bliska, nie mogłam do końca dojśc do ładu, co gdzie stoi. Troszkę się zdziwiłamm, że tyle tych mebli i ciemne i jasne, dopiero po chwili skojarzyłam, że to 2 różna kuchnie, zapewne mamy i Wasza, niech zgadnę Wasza ta ciemna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 jakie ładne zdjęcia! Kurczę, jednak ręka architekta... Zadowoleni jesteście z parkieciarza? Bo mam szaloną ilość przemysłówki do ułożenia - 8m2 w łazience.... kto mi przyjdzie na taką robotę Jaki piecyk wisi bo nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 bardzo ładnie! łazienka będzie przyjemnie ciepła pokaż więcej kuchni! kafle na ścianach kuchennych super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.10.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Problem ze zdjeciami jest taki, ze nie mam obiektywu szerokokatnego. Tzn. mam ale jest i tak za waski w zwiazku z tym zdjecia musze dzielic. Poza tym brak jest miejsca i dlatego wychodza one jak wychodza. Kuchnia ciemna jest nasza. Akurat jesli o kuchnie chodzi to projekt jest Marty i tesciowej przy wspoludziale arch. Parkieciarza polesil mi ktos z forum bo tez mialem problem ze znalezieniem kogos do polozenia 11m2. A Pan Olejniczak bez problemu sie zdecydowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 To ja bardzo poproszę o namiary parkieciarza na priv, chętnie z ceną Mam taki pokręcony pomysł, aby łazienka była jedynym miejscem w domu z drewnianą podłogą i to jeszcze na podłogówce Czyli chyba pozostaje mi teak - przemysłówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.10.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 I co udalo sie z Parkieciarzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 I co udalo sie z Parkieciarzem ? jeszcze nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.10.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Zupdejtowalem album. Wrzucilem tez kilka fotek do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja już podziwiałam A jesteście zadowoleni z brukarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.10.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Poki co tak. Robili podjazd u naszych sasiadow i dlatego sie na nich zdecydowalismy. Musielismy tylko troche czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 a orientujesz się czy kładą kostkę granitową? U nas jest trochę betonu a trochę granitu... Już bym się zapisała w kolejkę na wiosnę... Nasi sprawdzeni panowie nie odbierają telefonów, może już kładą kostkę w Buckingham Palace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.10.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Podpytam ale raczej klada bo na samochodzie maja napisane ukladanie kostk igranitowej Dodtkowo u sasiada plot plus kawalek ganky tez robili w jakims kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 niezłe kino tam będzie! jaki to kolor na ścianach? a ostatnie zdjęcie z elewacją świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 27.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Podpytam ale raczej klada bo na samochodzie maja napisane ukladanie kostk igranitowej Dodtkowo u sasiada plot plus kawalek ganky tez robili w jakims kamieniu to ja jak zwykle na sępa proszę o namiary i cenki na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.10.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dosle jak bede w domu bo nie pamietam amoj HDD czyli Marta zapewne wie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.10.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 niezłe kino tam będzie! jaki to kolor na ścianach? a ostatnie zdjęcie z elewacją świetne! Kino bedzie jak bedzie kasa na sprzet. Na razie budzet przekroczony. Znacznie Kolor to jakis tak isliwkowy, Marta dokladnie wie to ja podpytam jak w domu bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Celt, pozwolisz, że skopiowałabym sobie twój pomysł na zabudowę sprzętu? nie obrazisz się? nie mam co prawda skosów, mąż chciałby to na normalnej ścianie zrobić, ale u ciebie mi się bardzo podoba pomysł A tu, jak powstaje scianka na ekran i sprzet w pokoju kinowym[/b] http://img380.imageshack.us/img380/8891/31wykonczeniowka043hk7.jpg http://img145.imageshack.us/img145/5461/32wykonczeniowka010rj9.jpg http://img383.imageshack.us/img383/5716/33wykonczeniowka018bb0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.10.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Prosze bardzo. Tylko podpowiadam, ze jesli robicie salke kinowa to stelaz powinein byc drewniany. Ja sie zgapilem. Dodatkowo uwaga taka, ze te dziury na sprzed i kolumne centralna beda na wylot. Z przodu beda drzwiczki jakiegos typu szklane przydymione. Na sciane bedzie polozna welna i na to naciaghniety material taki kinowy. Ale kiedy to wszystko? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzięki za rady i ... będę obserwować, jak ci to wyjdzie i na pewno swoje efekty też pokażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Prosze bardzo. Tylko podpowiadam, ze jesli robicie salke kinowa to stelaz powinein byc drewniany. Ja sie zgapilem. Dodatkowo uwaga taka, ze te dziury na sprzed i kolumne centralna beda na wylot. Z przodu beda drzwiczki jakiegos typu szklane przydymione. Na sciane bedzie polozna welna i na to naciaghniety material taki kinowy. Ale kiedy to wszystko? Nie wiem A czemu drewniany? jeśli wolno spytać Ja planuje zrobić salkę w piwnicy - nie będzie problemu ze zbyt dużym nasłonecznieniem a że robię całkowite podpiwniczenie (przy szkodach górniczych musi być całe albo w ogóle) to mam tam baardzo dużo miejsca które muszę na coś przeznaczyć Tak czy inaczej budowa posuwa się bardzo fajnie. Wizualizacje prześliczne i ciekawa jestem jak się będą miały do zdjęć już gotowego domku Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts