Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka Marty i Blazeja

Recommended Posts

Ach jak ładnie.

Szkoda, że te zdjęcia kuchni robione z tak bliska, nie mogłam do końca dojśc do ładu, co gdzie stoi. Troszkę się zdziwiłamm, że tyle tych mebli i ciemne i jasne, dopiero po chwili skojarzyłam, że to 2 różna kuchnie, zapewne mamy i Wasza, niech zgadnę Wasza ta ciemna?? :wink:

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Problem ze zdjeciami jest taki, ze nie mam obiektywu szerokokatnego. Tzn. mam ale jest i tak za waski w zwiazku z tym zdjecia musze dzielic. Poza tym brak jest miejsca i dlatego wychodza one jak wychodza.

Kuchnia ciemna jest nasza. Akurat jesli o kuchnie chodzi to projekt jest Marty i tesciowej przy wspoludziale arch.

Parkieciarza polesil mi ktos z forum bo tez mialem problem ze znalezieniem kogos do polozenia 11m2. A Pan Olejniczak bez problemu sie zdecydowal.

• 2 weeks później...

Celt, pozwolisz, że skopiowałabym sobie twój pomysł na zabudowę sprzętu?

nie obrazisz się?

nie mam co prawda skosów, mąż chciałby to na normalnej ścianie zrobić, ale u ciebie mi się bardzo podoba pomysł :D

A tu, jak powstaje scianka na ekran i sprzet w pokoju kinowym[/b]

http://img380.imageshack.us/img380/8891/31wykonczeniowka043hk7.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/5461/32wykonczeniowka010rj9.jpg

http://img383.imageshack.us/img383/5716/33wykonczeniowka018bb0.jpg

Prosze bardzo. Tylko podpowiadam, ze jesli robicie salke kinowa to stelaz powinein byc drewniany. Ja sie zgapilem.

Dodatkowo uwaga taka, ze te dziury na sprzed i kolumne centralna beda na wylot. Z przodu beda drzwiczki jakiegos typu szklane przydymione. Na sciane bedzie polozna welna i na to naciaghniety material taki kinowy. Ale kiedy to wszystko? Nie wiem :)

Prosze bardzo. Tylko podpowiadam, ze jesli robicie salke kinowa to stelaz powinein byc drewniany. Ja sie zgapilem.

Dodatkowo uwaga taka, ze te dziury na sprzed i kolumne centralna beda na wylot. Z przodu beda drzwiczki jakiegos typu szklane przydymione. Na sciane bedzie polozna welna i na to naciaghniety material taki kinowy. Ale kiedy to wszystko? Nie wiem :)

A czemu drewniany? jeśli wolno spytać ;)

Ja planuje zrobić salkę w piwnicy - nie będzie problemu ze zbyt dużym nasłonecznieniem a że robię całkowite podpiwniczenie (przy szkodach górniczych musi być całe albo w ogóle) to mam tam baardzo dużo miejsca które muszę na coś przeznaczyć ;)

Tak czy inaczej budowa posuwa się bardzo fajnie. Wizualizacje prześliczne i ciekawa jestem jak się będą miały do zdjęć już gotowego domku ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia.