anetina 29.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mam prośbę dałbys linki do tworzenia zabudowy pod tv? \ byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.10.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Tu link o ktorym gdzies wspominalem. Na youtube tez sporo filimikow z realizacji znajdziecie http://www.minhembio.com/galleri/lista/senastealbum Jesl ichodzi o konstrukcje scianek dzialowych w kinie. Drewno dlatego ze nie rezonuje tak mocno jak szkielet metalowy. CHoc w sumie roznice nie sa az tak wielkie, zeby kazdemu psuly odbior. Wybor piwnicy na kino domowe to najlepsza rzecz. Przede wszystkim mozna glosno slyuchac muzyki czy tez ogladac filmy i nic na zewnatrz nie slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 właśnie siedzę i oglądam tą stronkę ale najszybciej narysuję to, co chciałabym i zobaczymy, jak nasze oczekiwania wyjdą dzieki a o tym drzewie pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 31.10.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 To ja czekam na rysunek zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 takie zwykłe nagryzmolone dałam w swoich komentarzach może daloby się coś z tego zrozumieć nie wiem jeszcze, jakie kolumny inwestor by chciał - on to będzie robił - więc na razie narysowałam takie podłużne, jak u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.11.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Kinkiety - marzenie. Parkiet tez mi się bardzo podoba. Jakiej to firmy? Lodóweczka jest z dystrybutorem czy z kruszarką do lodu? I tez sie nie mogę firmy dopatrzeć. Galerię przejrzałam i ... robi wrażenie. A ta kolorowa wykładzina "w ulice" to do pokoju Bruna? Mój młodszy synek też ma taką w pokoju i przyznam, że ma swoje minusy. Kompletnie nie widać na niej różnych rzeczy np. klocków lego, jak się odkurza to niejednokrotnie wciągamy różne gadżety. Nie mówiąc, że można dostać oczopląsu od intensywnych barw. Poza tym Kubuś nadal jeździ po niej samochodzikami i bawi się, więc spełnia swoje zadanie. A jaki kolor podświetlenia przy barku preferujecie? Dom z każdą chwilą pięknieje. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 25.11.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jaki model pralki Boscha kupiliście? ja też czaję się na pralkę tej firmy - ale nie wiem którą wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.11.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Parkiet tez mi się bardzo podoba. Jakiej to firmy? Parkiet przemyslowy Lapacho. Jak jzu gdzies wczesniej pisalem jego kolor byl dla nas niespodzianka jako ze liczylismy na ciemniejsze barwy. No ale juz nam sie teraz podoba taki jak jest. Kupowalismy w Murowanej Goslinie. Lodóweczka jest z dystrybutorem czy z kruszarką do lodu? I tez sie nie mogę firmy dopatrzeć. Lodowka Semsunga. Model RSH1KBRS.Kupiona w http://www.oleole.pl. Ma zarowno dystrybutor wody jak i kostkarke ( z funkcja lodu kruszonego a jakze) Galerię przejrzałam i ... robi wrażenie. Bardzo dziekujemy. A ta kolorowa wykładzina "w ulice" to do pokoju Bruna? Oczywiscie. Liczymy sie z tym o czym piszesz, tzn. z jej wadami. Ale jakos nam tak do chlopaka pasowala. Najwyzej straci pare klockow ) A jaki kolor podświetlenia przy barku preferujecie? Jeszcze sie nie zdecydowalismy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.11.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jaki model pralki Boscha kupiliście? ja też czaję się na pralkę tej firmy - ale nie wiem którą wybrać... Nasza to BOSCH WAE 2037KPL http://www.bosch-agd.pl/?5=WAE2037KPL Kupowalismy tu: http://www.neo24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 28.11.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witaj przeglądając Wasz album znalazłam bardzo ciekawe rozwiazanie na zdjęciu 69 - chodzi mi o drzwi pod skosem ( chyba to są drzwi ), czy możesz mi powiedziec, gdzie można takie drzwi zamówić - będę miała 1 niewymiarowe i tez pod skos. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 28.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 bardzo duzo ludzi kupuje sprzęt AGD i nie tylko przez internet. Powiedz, jak sie robi takie zakupy, nie chodzi mi o strone techniczna oczywiście:) ale strone wizualną, czy oglądacie sobie dany sprzęt w markecie, porównujecie ceny no i CYK? Ja sie troche boje, w jakim stanie taki sprzęt do mnie dojedzie, np taka umywalka, czy wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.11.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jak sie zdecyduje na model to sobie ide do marketu ogladam go na "żywo" a potem zamawiam w necie. Nie biorę od razu najtańszego sklepu ale kieruje się opiniami w necie ale przede wszystkim opiniami znajomych. Koniecznie trzeba tez patrzec na ksozty transportu. Dobrze jest zamowic w sklepie, ktory korzysta z transportu wlasnego - jak w przypadku oleole gdzie zamawialismy nasza lodowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.11.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witaj przeglądając Wasz album znalazłam bardzo ciekawe rozwiazanie na zdjęciu 69 - chodzi mi o drzwi pod skosem ( chyba to są drzwi ), czy możesz mi powiedziec, gdzie można takie drzwi zamówić - będę miała 1 niewymiarowe i tez pod skos. pozdrawiam Agula, to nie drzwi tylko komin pomalowany na ciemny kolor ale jedne takie drziw też będziemy mieli i też sie zastanawiamy jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 28.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ja wymyśliłam drzwi szklane, bo można przyciąć na wymiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.12.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no to trzymam kciuki za udaną przeprowadzkę i przede wszystkim radosne zamieszkanie!!! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gratuluje przeprowadzki, super ,ze udało sie przed świeta.Ładna podłoga w salonie i cielawie wygląda w połączeniu z kaflami. Mam pytanie z czego jest zrobiony szary blat w kuchni ? Mozna zobaczyć jakies fotki z łazienek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja rowniez Wam gratuluje,ze te swieta spedzicie juz w swoim domku.Domek,choinka cudo.Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia umeblowanych pomieszczen. P.S.tez mam jedne drzwi niewymiarowe pod skosem i na razie nie wiem co z nimi zrobic ???!!!hehehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Gratulacje przeprowadzki i życzę Szczęśliwego mieszkania w domku A co się stało z Galeryjką ?? Wyświetla się taki napisik: Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A co się stało z Galeryjką ?? Wyświetla się taki napisik: Cytat: Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp. Co do napisu zacytowanego wyżej, to tak dla "ściemy" - myślę Jak klikniesz na zdjęcie, to pokazuje się caaaaaaała galeria. GRATULACJE!!! Super, że się przeprowadziliście!! Tylko pozazdrościć. Bardzo się cieszę, że zamieszkaliście w nowym domku. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W dzień Bożego Narodzenia ,radość wszelkiego stworzenia,więc niech pełnia tej radości,zawsze w sercach waszych gości.zyczy Frosia z Froschem http://gendpol.files.wordpress.com/2007/12/weihnachten.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts