Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka Marty i Blazeja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu link o ktorym gdzies wspominalem. Na youtube tez sporo filimikow z realizacji znajdziecie

http://www.minhembio.com/galleri/lista/senastealbum

Jesl ichodzi o konstrukcje scianek dzialowych w kinie. Drewno dlatego ze nie rezonuje tak mocno jak szkielet metalowy. CHoc w sumie roznice nie sa az tak wielkie, zeby kazdemu psuly odbior.

Wybor piwnicy na kino domowe to najlepsza rzecz. Przede wszystkim mozna glosno slyuchac muzyki czy tez ogladac filmy i nic na zewnatrz nie slychac :)

• 4 weeks później...

Kinkiety - marzenie.

Parkiet tez mi się bardzo podoba. Jakiej to firmy?

Lodóweczka jest z dystrybutorem czy z kruszarką do lodu? I tez sie nie mogę firmy dopatrzeć.

Galerię przejrzałam i ... robi wrażenie. :)

A ta kolorowa wykładzina "w ulice" to do pokoju Bruna? Mój młodszy synek też ma taką w pokoju i przyznam, że ma swoje minusy. Kompletnie nie widać na niej różnych rzeczy np. klocków lego, jak się odkurza to niejednokrotnie wciągamy różne gadżety. Nie mówiąc, że można dostać oczopląsu od intensywnych barw. Poza tym Kubuś nadal jeździ po niej samochodzikami i bawi się, więc spełnia swoje zadanie.

A jaki kolor podświetlenia przy barku preferujecie? :p

Dom z każdą chwilą pięknieje.

Pozdrawiamy

Parkiet tez mi się bardzo podoba. Jakiej to firmy?

Parkiet przemyslowy Lapacho. Jak jzu gdzies wczesniej pisalem jego kolor byl dla nas niespodzianka jako ze liczylismy na ciemniejsze barwy. No ale juz nam sie teraz podoba taki jak jest. Kupowalismy w Murowanej Goslinie.

Lodóweczka jest z dystrybutorem czy z kruszarką do lodu? I tez sie nie mogę firmy dopatrzeć.

Lodowka Semsunga. Model RSH1KBRS.Kupiona w http://www.oleole.pl. Ma zarowno dystrybutor wody jak i kostkarke ( z funkcja lodu kruszonego a jakze)

Galerię przejrzałam i ... robi wrażenie. :)

Bardzo dziekujemy.

A ta kolorowa wykładzina "w ulice" to do pokoju Bruna?

Oczywiscie. Liczymy sie z tym o czym piszesz, tzn. z jej wadami. Ale jakos nam tak do chlopaka pasowala. Najwyzej straci pare klockow :))

A jaki kolor podświetlenia przy barku preferujecie? :p

Jeszcze sie nie zdecydowalismy :))

bardzo duzo ludzi kupuje sprzęt AGD i nie tylko przez internet. Powiedz, jak sie robi takie zakupy, nie chodzi mi o strone techniczna oczywiście:) ale strone wizualną, czy oglądacie sobie dany sprzęt w markecie, porównujecie ceny no i CYK? Ja sie troche boje, w jakim stanie taki sprzęt do mnie dojedzie, np taka umywalka, czy wanna.

Jak sie zdecyduje na model to sobie ide do marketu ogladam go na "żywo" a potem zamawiam w necie. Nie biorę od razu najtańszego sklepu ale kieruje się opiniami w necie ale przede wszystkim opiniami znajomych. Koniecznie trzeba tez patrzec na ksozty transportu. Dobrze jest zamowic w sklepie, ktory korzysta z transportu wlasnego - jak w przypadku oleole gdzie zamawialismy nasza lodowke.

Witaj

przeglądając Wasz album znalazłam bardzo ciekawe rozwiazanie na zdjęciu 69 - chodzi mi o drzwi pod skosem ( chyba to są drzwi ), czy możesz mi powiedziec, gdzie można takie drzwi zamówić - będę miała 1 niewymiarowe i tez pod skos.

pozdrawiam

Agula, to nie drzwi tylko komin pomalowany na ciemny kolor :D

ale jedne takie drziw też będziemy mieli i też sie zastanawiamy jak to zrobić ;)

• 2 weeks później...
Gość Gosc_gość

Gratulacje przeprowadzki i życzę Szczęśliwego mieszkania w domku :p

A co się stało z Galeryjką ?? :-?

Wyświetla się taki napisik:

Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp.

A co się stało z Galeryjką ??

Wyświetla się taki napisik:

Cytat:

Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp.

Co do napisu zacytowanego wyżej, to tak dla "ściemy" 8) - myślę;)

Jak klikniesz na zdjęcie, to pokazuje się caaaaaaała galeria.

GRATULACJE!!!

Super, że się przeprowadziliście!! Tylko pozazdrościć.

Bardzo się cieszę, że zamieszkaliście w nowym domku.

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia!

Pozdrawiamy