agakz 22.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/22829864_maja_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Akuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.12.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Monika http://victor.blox.pl/resource/choinka01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 DOSIEGO ROKU !!! http://photos.nasza-klasa.pl/7308211/145/main/22209f79f2.jpeg zyczy frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1992.jpg życzy Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Chcemy więcej zdjęć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 06.03.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Beda beda, obiecuje. Byla mala przerwa bo mielismy rodzinna tragedie. Wiec checi na spogladanie na forum nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 06.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 widzisz,i tu się potwierdza moja teoria że za dobrze nigdy być nie może...mam nadzieję że już wszystko się ułożyło.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 06.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ponownie obejżałam sobie twój dziennik i mam kilka pytń - jeśli znajdziesz chwilkę czasu:- co to za lampa - taka potrójna, czarna?- co to za mebelki w sypialni? - Ikea czy coś podobnego - fajny kolor drewna.- wykładziny z komfortu?- co macie na murku między kuchnią a jadalnią? - jaką macie płytę grzewczą.to na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ponownie obejżałam sobie twój dziennik i mam kilka pytń - jeśli znajdziesz chwilkę czasu: - co to za lampa - taka potrójna, czarna? Hmm, nie wiem o ktora chodzi, jesli o ta w 2 salonie to musze podpytac zonki zeby odpowiedziala - co to za mebelki w sypialni? - Ikea czy coś podobnego - fajny kolor drewna. Strzal w dziesiatke - to Ikea. Nazwe modelu poda Marta, ja nie pamietam - wykładziny z komfortu? Kolejny raz zgadlas. To Komfort ale nazw wykladzin tez nie pamietam. - co macie na murku między kuchnią a jadalnią? Hmm, zwykly blat - jaką macie płytę grzewczą. to na tyle... Whirpool, caly osprzet jest brnay w Ikea a oni maja whirpoola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 11.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ponownie obejżałam sobie twój dziennik i mam kilka pytń - jeśli znajdziesz chwilkę czasu: - co to za lampa - taka potrójna, czarna? Hmm, nie wiem o ktora chodzi, jesli o ta w 2 salonie to musze podpytac zonki zeby odpowiedziala - co to za mebelki w sypialni? - Ikea czy coś podobnego - fajny kolor drewna. Strzal w dziesiatke - to Ikea. Nazwe modelu poda Marta, ja nie pamietam - wykładziny z komfortu? Kolejny raz zgadlas. To Komfort ale nazw wykladzin tez nie pamietam. - co macie na murku między kuchnią a jadalnią? Hmm, zwykly blat - jaką macie płytę grzewczą. to na tyle... Whirpool, caly osprzet jest brnay w Ikea a oni maja whirpoola lampa - taka czarna potrójna.. murek chodziło mi o to czym jest obłożony - ładnie to wygląda.. rozumiem że mebelki kuchenne też z ikei? - dobrze się sprawują? też planuję kuchnię z Ikei - tylko białą.. a nad osprzętem od nich się zastanawiałam - lodówkę też macie od nich - jakie wrażenia? dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 12.03.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No c od olampy to poprosze Marte zeby sie wypowiedziala. Jesl ichodzi o murek to oblozony jest tymi samymi plytkami, ktore sa na podlodze, tylko inny format.Jesli chodzi o kuchnie- tak mamy z Ikea. A poniewaz w dom usa 2 mieszkania to i 2 kuchnie. Jedna z nich...jest biala. ciezko ja uchwycic na zdjeciach poniewaz jest dosc waska a ja nie mam szerokokatnego obiektywu. Spisuja sie ok. Lodowka u nas w kuchni nie jest z Ikea bo oni nie maja side by side. To Samsung. Jestesmy zadowoleni. W kuchni w drugim mieszkaniu jest lodowka whirpoola w zabudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 12.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 to teraz już wiem dlaczego na fotkach kuchnia raz jest jasna a raz ciemna.ja planuję w połysku. pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ta nasza biala to wlasnie w polysku jest. Mozna zobaczysz jak sie prezentuje w pomieszczeniu. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.03.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wszystkie czarne lampy jakie mamy to massice z tym, ze te 2 z naszego salonu, czyli wiszaca nad stolem i stojaca lampka w rogu salonu to pozakatalogowe egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts