Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka Marty i Blazeja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no my z żoną mamy dobre wrażenia z rozmowy. Chyba znaleźliśmy jakiś wspólny język z panią Joanną. Jakieś konkrety mają być w poniedziałek lub wtorek. I wogóle, to właśnie chyba po rozmowie to uzmysłowiliśmy sobie jak bardzo pomocna może być współpraca z panią architekt.

No ale pożyjemy zobaczymy

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
zerkam własnie na dziennik i czekam na jakies fotki!! :D (i pierwsze wrazenia co do wykonawcy, bo moze sie skusimy na niego tez)

i donosze, ze jestesmy sasiadamy, bo meizkamy na ulicy katowickiej, czyli z drugiej strony tysiaclecia- wczesniej za to na rusa:)

Jak chcesz to mozesz zobaczyc też fotki w mom dzienniku, bo juz ustalilismy z Celtem że mamy tego samego wykonawcę 8)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
zerkam własnie na dziennik i czekam na jakies fotki!! :D (i pierwsze wrazenia co do wykonawcy, bo moze sie skusimy na niego tez)

i donosze, ze jestesmy sasiadamy, bo meizkamy na ulicy katowickiej, czyli z drugiej strony tysiaclecia- wczesniej za to na rusa:)

Jak chcesz to mozesz zobaczyc też fotki w mom dzienniku, bo juz ustalilismy z Celtem że mamy tego samego wykonawcę 8)

Hmmm....

to ten Wasz wykonawca będzie głównie jeździł przez Poznań ze wschodu na zachód, a w wolnych chwilach może coś tam pomuruje 8) 8) 8)

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

No Stelka odpukac "nasz agregat" padl tylk oraz i to na jeden dzien. Takze cale mury na agregacie byly pociagniete a co najwazniejsze byl on w cenie. Nic nie doplacalismy.

Prad sie teraz przyda gdy dach bedzie robiony. No i dziekuje za wpis bo tu juz cichutko bylo (po czesci dzieki mojemu lenistwu)

Właśnie sobie poczytałem o ostatnich postępach i zerknąłem na zdjęcia. No ładnie... ludzie to się rozpuścili jak dziadowskie bicze - żeby w listopadzie budować, fundamenty zalewać, mury stawiać... :wink:

U mnie w p[otaszach pare dni temu widziałem jak z gruchy beton w fundamenty leją a było wtedy tak ze 2 stopnie powyżej zera.... ach ten postęp... W biurokracji też postęp :wink: mnie też po wielu tygodniach przysłali z Gazowni aneks do umowy przyłączeniowej którego głównym sensem było to, że przesuwają na później termin realizacji przyłącza. A i kolega zza biurka też ma podobne przeboje - już by chciał się wprowadzać, ale podłączenie gazu się przeciąga a jak tu mieszkać bez ciepłej wody i przy ogrzewaniu jedynie kominkowym...

A co do pani projektant, to moja wina :wink: wciąż zarzucam ją nowymi zadaniami i problemami - teraz męczy się z naszą górną łazienką - obiecała na jutro

Gość Gosc_gość

Hej

Byłem dzisiaj u Ciebie na budowie (znowu) 8)

Ciebie co prawda nie zastałem, ale zastałem słynnego Bartka i jego ekipę :D

Trochę z nim pogadałem wziąłem namiar :wink:

Bardzo rzeczowy gość. W przyszłym tygodniu zawrócę gitarę Pani Agnieszce :wink:

Widziałem więźbę na placu, podobno mają stawiać od poniedziałku :o

Ech jak ja bym chciał być na takim etapie. :p

Życzę samych trafnych decyzji podczas budowy.