celt 13.07.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Hehe fajnie. My jestesmy suuper zadowoleni choc do tanich takie uslugi nie naleza. Ja natomiast uwazam, ze tak na prawd ejesli policzy sie komfort, zadowolenie z mieszkania no i czas, itp to cena az tak duza nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.07.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 no my z żoną mamy dobre wrażenia z rozmowy. Chyba znaleźliśmy jakiś wspólny język z panią Joanną. Jakieś konkrety mają być w poniedziałek lub wtorek. I wogóle, to właśnie chyba po rozmowie to uzmysłowiliśmy sobie jak bardzo pomocna może być współpraca z panią architekt. No ale pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Mamy już PnB!!!!!!! i dziennik wczoraj podpisaliśmy umowę z wykonawcą i......17 sierpnia ruszamy Trzymajcie kciuki!!! Gratulacje z okazji PnB, no i trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 01.08.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 życzę powodzenia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.08.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dzieki z azyczenia. Wlasnie wrocilem ze starostwa z dziennikiem. Teraz tylko szybciutk oprad i wode musimy zalatwic No i licze, ze kredycik tez sie jakos pojawi do czasu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 13.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zerkam własnie na dziennik i czekam na jakies fotki!! (i pierwsze wrazenia co do wykonawcy, bo moze sie skusimy na niego tez) i donosze, ze jestesmy sasiadamy, bo meizkamy na ulicy katowickiej, czyli z drugiej strony tysiaclecia- wczesniej za to na rusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 zerkam własnie na dziennik i czekam na jakies fotki!! (i pierwsze wrazenia co do wykonawcy, bo moze sie skusimy na niego tez) i donosze, ze jestesmy sasiadamy, bo meizkamy na ulicy katowickiej, czyli z drugiej strony tysiaclecia- wczesniej za to na rusa:) Jak chcesz to mozesz zobaczyc też fotki w mom dzienniku, bo juz ustalilismy z Celtem że mamy tego samego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 właśnie obejrzałem sobie zdjęcia i powiem, że bardzo mi się podobało, jak wam rozprowadzili kanalizę podposadzkową. To co u mnie robili to wiocha była i chyba jedyny podwykonawca Investdomu przed którym bym przestrzegał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.09.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Obiecuje z reka na sercu, ze w weekend uzupelnie dziennik. Poki co na razie zdjecia mozna obejrzec tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 zerkam własnie na dziennik i czekam na jakies fotki!! (i pierwsze wrazenia co do wykonawcy, bo moze sie skusimy na niego tez) i donosze, ze jestesmy sasiadamy, bo meizkamy na ulicy katowickiej, czyli z drugiej strony tysiaclecia- wczesniej za to na rusa:) Jak chcesz to mozesz zobaczyc też fotki w mom dzienniku, bo juz ustalilismy z Celtem że mamy tego samego wykonawcę Hmmm.... to ten Wasz wykonawca będzie głównie jeździł przez Poznań ze wschodu na zachód, a w wolnych chwilach może coś tam pomuruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.10.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Byle dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agessner 02.11.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Życzymy powodzenia w budowie, będziemy śledzić Wasze zmagania Z żoną kupiliśmy działkę w Ziminie (niedaleko Kleszczewa), jesteśmy na etapie załatwiania formalności potrzebnych do rozpoczęcia kopania dołów Na wiosnę planujemy zacząć. Pozdrawiamy Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 23.11.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Czesć celt Prąd na budowie to bardzo ważna sprawa,wiem cos o tym ,bo budowe ciągniemy na agregacie,który się na dodatek często psuje Najważniejsze ,że cały czas do przodu juz nie długo będziecie mieli więżbe i dach powodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.11.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No Stelka odpukac "nasz agregat" padl tylk oraz i to na jeden dzien. Takze cale mury na agregacie byly pociagniete a co najwazniejsze byl on w cenie. Nic nie doplacalismy.Prad sie teraz przyda gdy dach bedzie robiony. No i dziekuje za wpis bo tu juz cichutko bylo (po czesci dzieki mojemu lenistwu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 23.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Właśnie sobie poczytałem o ostatnich postępach i zerknąłem na zdjęcia. No ładnie... ludzie to się rozpuścili jak dziadowskie bicze - żeby w listopadzie budować, fundamenty zalewać, mury stawiać... U mnie w p[otaszach pare dni temu widziałem jak z gruchy beton w fundamenty leją a było wtedy tak ze 2 stopnie powyżej zera.... ach ten postęp... W biurokracji też postęp mnie też po wielu tygodniach przysłali z Gazowni aneks do umowy przyłączeniowej którego głównym sensem było to, że przesuwają na później termin realizacji przyłącza. A i kolega zza biurka też ma podobne przeboje - już by chciał się wprowadzać, ale podłączenie gazu się przeciąga a jak tu mieszkać bez ciepłej wody i przy ogrzewaniu jedynie kominkowym... A co do pani projektant, to moja wina wciąż zarzucam ją nowymi zadaniami i problemami - teraz męczy się z naszą górną łazienką - obiecała na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Hej Byłem dzisiaj u Ciebie na budowie (znowu) Ciebie co prawda nie zastałem, ale zastałem słynnego Bartka i jego ekipę Trochę z nim pogadałem wziąłem namiar Bardzo rzeczowy gość. W przyszłym tygodniu zawrócę gitarę Pani Agnieszce Widziałem więźbę na placu, podobno mają stawiać od poniedziałku Ech jak ja bym chciał być na takim etapie. Życzę samych trafnych decyzji podczas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.11.2007 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 No wloczykij - to juz wiem komu Aska robi wnetrza A na powaznie, to nie o ciebie chodzi . jakis wiekszy projekt jej sie kroi. Cos pewnie w stylu Starego browaru itp Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 25.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 A na powaznie, to nie o ciebie chodzi . jakis wiekszy projekt jej sie kroi. Cos pewnie w stylu Starego browaru itp no ładnie to na spytki muszę ją wziąć.... no wiesz ostra lampa w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.11.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Noo Wczoraj sie spotkalismy i w koncu upragnione wizualizacje widzielismy. Zastanawiam sie czy je wklejac czy nie bo w sumie wiele sie zmieni w stosunku do tego co jest na nich. Ale moze wkleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 26.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jeśli zdecydujesz się wkleić to spytaj Aśkę o pozwolenie, w końcu jej są prawa autorskie. A tak wogóle to wklej i opatrz komentarzami: co i dlaczego się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts