celt 26.11.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Juz zrobione Nie zerknal Pan do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 26.11.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 no mnie najbardziej podoba się ta kamienna ściana w klatce schodowej. Reszta też niczego sobie no może poza tym wejściem do mieszkania teściowej - tak jakoś za blisko, jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.11.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Co do wejscia - tak musi byc. Nie znalezlismy domu ktory nam sie podobal a ktory mial 2 oddzielne wejscia. Poza tym ja jestem przyzwyczajony do takiej "bliskosci". I nie powiem jest to mega wygodne jak sie ma dzieciaki ))) Kamienna sciana tez nam sie podoba. Pojawi sie ona jeszcze w innej czesci domu. Wyczulem ten wywazony ton w twoim glosie sugerujacy - kurcze ine za bardzo. Spokojnie. Wiele sie zmieni. Nie bedzie tak surowo jak teraz gdy wszystkie sciany sa prawie biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 O boshe........ zakochałam się w tych wnętrzach, rewelacja!!! Dokładnie w moim guście :) Z tym że nie zmieniałabym kuchni na ciemną A oprócz kanapy to przyszykujcie się też na szok cenowy odnośnie takiego kominka jak na wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.11.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ej, ludziska. Komentowac. Jak wam sie cos nie podoba to piszcie, moze podsuniecie jakis dobry pomosl. Nie krepowac sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 30.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ogladam sobie wizualizacje i super mi sie podobaja:) mam juz od Ciebie numer do Pani Asi, wiec pewnie do niej zadzwonimy co i jak sie dowiedziec, ach slicznie to wyglada naprawde:) czy moglbys mi napisac na priv jak mniej wiecej cenowo sie ksztaltuje usluga? czy to za metry, czy za pomeiszczenia, czy za caly dom? pozdrawiammarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Celt, zachęcasz do komentowania, a sam nie piszesz tyle dni Na wizualizacjach Wasze wnętrza wyglądają na bardzo przestrzenne - np hol na piętrze. Czy rzeczywiście są takie duże? czy Pani Joanna projektuje Wam wszystkie wnętrza? Łazienka bardzo mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Nie no, wizualizacja wnętrz super. Zastanowiłabym sie tylko nad lokalizacją telewizora. Tak koło kominka o podobnym kształcie to trochę będa ze soba konkurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.12.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 agakz: wizualizacje są w szerokim kącie i rzeczywiście wyglądają na bardziej przestrzenne niż w rzeczywistosci...niestety Przy pierwszym oglądaniu pytaliśmy się nawet, czy Aśka nie pomyliła projektów... verunia: umówieni jesteśmy na dół, klatke schodową + łazienki; co do pokoi, to chyba tylko razem pomyślimy na układem ścian na górze, na razie stoja tylko nośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Hej Bardzo fajny domek a wizualizacje swietne-prubuje cos podpatrzec do swojego domku-tego ktorego jeszcze nie buduje Czy moglbys pokazac jeszcze jak bedzie w kuchni zagospodarowana ta sciana na ktorej jest wejscie do spizarki Z czego beda zrobione te prostokaty zaslaniajace boczna sciane spizarki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.12.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nie no, wizualizacja wnętrz super. Zastanowiłabym sie tylko nad lokalizacją telewizora. Tak koło kominka o podobnym kształcie to trochę będa ze soba konkurowac Masz racje. Dlatego tez powstala wizualizacja v2 i moze beda kolejne. No ale jesli chodzi o wypoczynek+tv to zdecydowanie bedzie tak jak na zdjeciach 3d w wersji nr 2. Hej Z czego beda zrobione te prostokaty zaslaniajace boczna sciane spizarki/ Nie wiem Pewnie ze szkla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka36844.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img213.imageshack.us/img213/8928/qwdfbo7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno gościjako na gałonzce łościCobyście mieli pełne łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby sie Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wesołych Świąt! Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie – najwięcejZwykłego, ludzkiego szczęścia http://images33.fotosik.pl/85/57b214e388bc603b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.01.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Bardzo wszystkim dziekuje za zyczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 09.01.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Celt przepiękne wizualizacje!!!! jaką masz powierzchnię na dole po zmianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Hej Celt! trafiłam w wykańczaniu wnętrz widzę u Was inny kierunek, ale zapowiada sie bardzo ładnie - czy zamierzacie pozostać przy takich barwach jak na wizualizacji? pisałeś coś o kolorach, ale nie wiem jakie planujecie? a kolorystyka elewacji pozostanie taka jak w projekcie? rozumiem, że mieszkanie dla teściowej będzie wyglądało jak w projekcie? dosyć fajnie to rozwiązali jestem też ciekawa, czy będziecie robić dwie łazienki na górze? pozdraiwam i życzę wielu wielu sukcesów budowlanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.01.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dół ma okolo 100 mkw (bez garaży). Co do kolorów, to będą podobne jak na wizualizacjach, generalnie tonacja brąz-beż-szary-grafit. Elewacja inna, sam dach robimy brązowy, a tynki albo kremowe, albo cos w odcieniach zieleni/oliwki.jeszcze nie zdecydowaliśmy. Na górze tylko 1 łazienka, ale duża (połaczona z pom.gosp.) , z drugiej robimy dużą garderobę. I saune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Cześć celt i spółka Bylismy dziś u Was i już od wjazdu zazdrosciliśmy, że macie taką ładną drogę dojazdową, dopóki się nie zaryliśmy przy zawracaniu... A poważnie, to fajnie to wszystko wygląda. Mai najbardziej podobało się poddasze bez ścianek działowych - stwierdziła, że chce taki pokój. Słuchaj, moze już o tym było, ale nie pamiętam. Co zdecydowało o tym, że robicie styropian na Porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts