celt 23.04.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dzieki dzieki. Jak znajde troszke czasu to uzupelnie dziennik bo sie troche zmienilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 02.05.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dołączam się do gratulacji. Łezka mi się w oku zakręciła na widok tej pościeli z Polnej - nasz drugi dzidziak pojawił się 9 miesięcy temu i był w tych samych kolorach Jak to jest że tyle ludzi z forum idzie łeb w łeb i z dzieciakami i z domami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.05.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 dziekujemy jeszcze raz fakt, pościel jest rozpoznawalna wszędzie Julke też mamy w tych kolorkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 08.05.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wybacz!!! juz usunąłem... to przez pomyłke.A co do pisarstwa ,to ja też trochę pouzupełniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 08.05.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ups tego z życzeniami już usunąć nie mogę...wybacz raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 08.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 no co ty, mila pamiatka jest. Ja obiecuje sobie uzupelnic w weekend. W koncu chce sobie potem z dzienniczka ksiazeczke zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 08.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 celt,gratuluję synka śliczny Jakoś nie mogę otworzyć Twojego albumu coś mi się z kompem dzieje... ale z tego co widzę z wizualizacji,to bardzo mi sie podoba,fajne te umywaliki i kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.05.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Nie wiem dlaczego nie chce ci sie otworzyc. U mnie smiga wszystko.Tu jest link jakby co.http://picasaweb.google.pl/blazej.zalesinski/BudowaDomu Z tym, ze w weekend powrzucam kilka nowych zdjec.Wizualizacji tez jest wiecej. Czesc z tych, ktore sa w albumie jest juz nieaktualna ale powiedzmy, ze oddaje mniej wiecej styl w jakim ma byc dom wykonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Celt, łazienka przepiękna Pod umywalkami jest blat z kafelków a pod nim? drewniane szuflady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.06.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Celt, łazienka przepiękna Pod umywalkami jest blat z kafelków a pod nim? drewniane szuflady? szuflady albo szafki będą, jeszcze nie wiemy, ale na pewno w drewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 łazienka bardzo elegancka! piękny kolor a co to za płyty będą? macie już wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.06.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 NIby mamy, ale w katalogu Jutro jedziemy je na zywo obejrzec. Nazwy nie pamietam ale poprosze Marte zeby tu zajrzala to napisze jak sie nazywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witaj Celt Tak sobie podglądam troszeczkę i muszę przyznać, że bardzo mi się podobają Wasze projekty wnętrz. Czy mógłbyś dać mi namiary na tego architekta, który Wam projektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.06.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 hej, tu Marta oto płytki do naszej łazienki: http://www.floorgres.it/collezione_dettaglio.asp?idse=45&idco=8 a te w WC na dole:lavagna nera http://www.casalgrandepadana.com/serie_colori.asp?id_serie=50&id_linea=6&serie=colori a te na podłodze w na parterze+częśc w WC : meteor verde http://www.casalgrandepadana.com/serie_colori.asp?id_serie=62&id_linea=6&serie=colori a meteor almond w naszej łazience na górze-te jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Marta, im dłużej patrzę na tę wizualizację górnej łazienki tym bliższa jestem rezygnacji z mojej zielono-drewnianej koncepcji Gdzie w Poznaniu można obejrzeć te "zardzewiałe" płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.06.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 ponoć są na Chemicznej - jutro tam jedziemy obejrzeć wszystkie, które mamy wybrane. Damy znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 na wizualizacji ta łazienka nie wygląda na za małą na te płytki i myślę, że pewna przypadkowość kolorów może być tu atutem choć cena faktycznie dość wysoka, zwłaszcza, że chcecie wyłożyć wszystkie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.06.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jasia-wizualizacje maja to do siebie, ze generalnie zwiekszaja optycznie prestrzec. Lazienka ma po podloidze kolo 15 m. Ale jedna strona to skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no rzeczywiście maleństwo... 15 m2 Zgadzam się z Jasią, że kolory stwarzają możliwość zmiany aranżacji np. pójdziesz z ręcznikami i dodatkami w rdzawy lub w popiel i masz dwa inne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 oto alternatywa dla naszej łazienki: http://www.casalgrandepadana.it/serie_realizz.asp?id_linea=6&id_serie=82&serie=realizz czwarta od góry wersja kolorystyczna (brąz) sami nie wiemy co robić......te pierwsze płytki są mocno "pojechane" ale naprawdę robią wrażenie...No ale ta cena.Te drugie nieco spokojniejsze jednak.... mamy zagwozdkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts