agakz 04.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ładne, ale oryginalne ładniejsze. Te drugie wydają mi się ciemniejsze... Trudny wybór, żadne rady nie pomogą, bo Wy musicie się tam dobrze czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 no faktycznie problem bo te alternatywne też bardzo ładne, ale faktycznie takie spokojniejsze a jaka jest ogólna różnica w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 05.06.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 no faktycznie problem bo te alternatywne też bardzo ładne, ale faktycznie takie spokojniejsze a jaka jest ogólna różnica w cenie? 50%....Wiec jest sie nad czym zastanawiać...... mama w swojej małej łazience już zrezygnowała z tych płytek, zdecydowała sie na te alternatywne, brązowe. Ale my wciaż nie wiemy.....Bo te pierwsze są naprawdę oryginalne....no i racja, że można z dodatkami bardziej "poszaleć" a w brązach możliwości będą znacznie mniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 bardzo duża różnica, niestety! nie wiem na ile szaleństw sobie pozwalacie, ale może jedno więcej nie zaszkodzi? choć z drugiej strony to łazienka nie jest najważniejszym miejscem w domu, żeby miała kosztować majątek PS. sorry za dodatkowe mącenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 05.06.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 eh....no musimy dokłądnie policzyc iel tych płytek wychodzi i jaki to koszt bedzie.... bo kurcze, łazienke chcieliśmy mieć "wypasioną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 05.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Weź też pod uwagę, że skoro te płytki są w niejednolitym wybarwieniu, to ta partia którą ostatecznie kupicie może być jednak bardziej brązowa albo jeszcze bardziej szara, partie niestety dość mocno potrafią się różnić więc ostatecznie nie wiadomo jakie Wam się trafią może akurat w takim ładniejszym wybarwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 05.06.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hura!!!!Witam serdecznie budujących lmp110 !Trochę późno was znalazłam ale lepiej niż wcale. My tez budujemy lmp 110 L (Polkowice/Lubina).Jesteśmy na etapie dachu.Fajnie, bo będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami.Od razu powaliło mnie zdanie że "projekt ma dużo błędów".Bardzo proszę o listę niedoróbek projektowych (oczywiście na prv) może jeszcze zdążymy coś poprawić!!!Będę śledziła wasze postępy i opisywała nasze "przygody".Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Celt, dziś widziałam w Cremagu płytki (właściwie wielkie kamienne płyty) w bardzo podobnej kolorystyce za ponad 700 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Witaj Celt Tak sobie podglądam troszeczkę i muszę przyznać, że bardzo mi się podobają Wasze projekty wnętrz. Czy mógłbyś dać mi namiary na tego architekta, który Wam projektuje? Wpadłam się przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Czarne płytki... dla mnie troszkę ponure i niezbyt praktyczne - widać kurz i krople wody... Oryginalna wersja była super, nawet gdybyście się zdecydowali nie na oryginalne płytki, tylko zbliżone A tak przy okazji tematu: na jakie rabaty można liczyć od ceny wyjściowej przy dużych płytkowych zakupach? Wiecie może kto w Poznaniu sprzedaje Colorkera (seria Tundra)? Chcę to zobaczyć na własne oczy a nie na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.06.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Nie wiem niestety gdzie mozna kupic takie plytki Co do rabatow. Te traxy wyjsciowa cene mialy chyba 236 zl a moze nawet wiecej a przy 40m2 cena zjechala do 180 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 fajnie, że się dzieje ja też wolę brązowe od czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.06.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A mi te czarne mega sie podobaja. Na dole lazienka jest czarna i o gory pewnie tez stanie na tych samych plytkach Moja mama sie zalamie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja żałuję, że nie mam 5 łazienek, bo nie mogę się zdecydować na płytki a Wy robicie 2 łazienki w równych - bardzo muszą się Wam podobać... 30% rabatu - zaraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.06.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jesli kiedys bede budowal 2 dom to koniecznie chcialbym miec lazienke conajmniej z 20 m2. TO jest lazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.06.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jesli kiedys bede budowal 2 dom to koniecznie chcialbym miec lazienke conajmniej z 20 m2. TO jest lazienka a ile do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.06.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 e tam, zakladajac ze byloby mnie stac na wielka chalupe z 20 m lazienka to i pewnie na Pania sprzatajaca byloby mnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.06.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 e tam, zakladajac ze byloby mnie stac na wielka chalupe z 20 m lazienka to i pewnie na Pania sprzatajaca byloby mnie stac po napisaniu tego posta, doszłam do tego samego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.06.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 e tam, zakladajac ze byloby mnie stac na wielka chalupe z 20 m lazienka to i pewnie na Pania sprzatajaca byloby mnie stac po napisaniu tego posta, doszłam do tego samego wniosku Hehe, choc z drugiej strony moi znajomi maja 54m2 mieszkanie i Pania, ktora im sprzata. Sa mega zadowoleni. Chalupa zawsze wymuskana a oni czasu nie traca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 21.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 No ładnie, widzę, że kolega wziął się za dziennik -jest co czytać i co oglądać.a teraz do rzeczy: - te czarne płytki wyglądają bardzo ładnie i choć trzeba mieć odwagę by zrobić sobie czarną łazienkę, to efekt może być lepszy niż ten trax.- z łupków które pokazujesz w poście z 17 czerwca najbardziej podoba mi się ten środkowy - przywodzi mi na myśl takie niskie murki, którymi w Irlandii dzieli się pola; ma w sobie taką jakąś dzikość. - a na koniec zapytam, czemu wpadł wam w oko akurat hajduk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts