Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka Marty i Blazeja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no faktycznie problem :roll:

bo te alternatywne też bardzo ładne, ale faktycznie takie spokojniejsze

a jaka jest ogólna różnica w cenie?

50%....Wiec jest sie nad czym zastanawiać......

mama w swojej małej łazience już zrezygnowała z tych płytek, zdecydowała sie na te alternatywne, brązowe.

Ale my wciaż nie wiemy.....Bo te pierwsze są naprawdę oryginalne....no i racja, że można z dodatkami bardziej "poszaleć" a w brązach możliwości będą znacznie mniejsze.... :-?

Weź też pod uwagę, że skoro te płytki są w niejednolitym wybarwieniu, to ta partia którą ostatecznie kupicie może być jednak bardziej brązowa albo jeszcze bardziej szara, partie niestety dość mocno potrafią się różnić więc ostatecznie nie wiadomo jakie Wam się trafią :roll: może akurat w takim ładniejszym wybarwieniu :wink:

Hura!!!!

Witam serdecznie budujących lmp110 !

Trochę późno was znalazłam ale lepiej niż wcale. My tez budujemy lmp 110 L (Polkowice/Lubina).

Jesteśmy na etapie dachu.Fajnie, bo będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami.Od razu powaliło mnie zdanie że "projekt ma dużo błędów".

Bardzo proszę o listę niedoróbek projektowych (oczywiście na prv) może jeszcze zdążymy coś poprawić!!!

Będę śledziła wasze postępy i opisywała nasze "przygody".

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...

Czarne płytki... dla mnie troszkę ponure i niezbyt praktyczne - widać kurz i krople wody... Oryginalna wersja była super, nawet gdybyście się zdecydowali nie na oryginalne płytki, tylko zbliżone :D

A tak przy okazji tematu: na jakie rabaty można liczyć od ceny wyjściowej przy dużych płytkowych zakupach? Wiecie może kto w Poznaniu sprzedaje Colorkera (seria Tundra)? Chcę to zobaczyć na własne oczy a nie na ekranie :roll:

e tam, zakladajac ze byloby mnie stac na wielka chalupe z 20 m lazienka to i pewnie na Pania sprzatajaca byloby mnie stac :)

po napisaniu tego posta, doszłam do tego samego wniosku :D

Hehe, choc z drugiej strony moi znajomi maja 54m2 mieszkanie i Pania, ktora im sprzata. Sa mega zadowoleni. Chalupa zawsze wymuskana a oni czasu nie traca

No ładnie, widzę, że kolega wziął się za dziennik -jest co czytać i co oglądać.

a teraz do rzeczy:

- te czarne płytki wyglądają bardzo ładnie i choć trzeba mieć odwagę by zrobić sobie czarną łazienkę, to efekt może być lepszy niż ten trax.

- z łupków które pokazujesz w poście z 17 czerwca najbardziej podoba mi się ten środkowy - przywodzi mi na myśl takie niskie murki, którymi w Irlandii dzieli się pola; ma w sobie taką jakąś dzikość.

- a na koniec zapytam, czemu wpadł wam w oko akurat hajduk?