celt 22.06.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 - a na koniec zapytam, czemu wpadł wam w oko akurat hajduk? hajduka jako firmę polecała nam Aśka, dla nas ten wkład nie ma wielkiego znaczenia, w zasadzie wkłady są podobne, a my szukamy kominka najprostszego, ale też nie jakiegoś "nołnejma", zeby jakość była w miarę ok.Te wkłady, które wybraliśmy są najprostsze, mają dobre ceny, a my musimy 2 wkłady kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Sofy się spodobały? Ja właśnie dwa dni temu zamówiłam 3 + 2 w kolorze kremowym, termin realizacji 8 tygodni rabat 3% od cen katalogowych. Aha, te sofy mają też w ETC Swarzędz, więc transport będziecie mieli gratis albo przynajmniej za grosze (jeśli oczywiście nie zamówiliście już gdzieś indziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 26.06.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no, jeszcze nie zamówiliśmy, ale chillout rzeczywiście fajne do sali kinowej wstępnie się zdecydowaliśmy na 2+2 fotele Maly update do tego co zona napisala: Ja mysle, ze 3+2 byloby wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 01.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Fajna nowa łazienka, nie jest zupełnie ciemna, jednak te jasne kawałki dużo dają Na podłodze jest czerń, bo wygląda jasniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.07.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Na podlodze to samo co na scianach. No pewnie, ze jest troche jasnego. Calkiem spore to "troche" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 nowa łazienka bardziej "spokojna", ale też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 03.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 łazienka piękna, i odważna, bo każdy mi mówi ze ma byc jaśniej.... wtrącę tylko jedno, ważne moim zdaniem - patrząc na wizualizację, szpaleta okna na poddaszu w tej łazience jest źle, lub inaczęj, mało korzystnie zaprojektowana. nie wiem czy potrafię sie dobrze wyrazic w tym temacie, ale górna częśc szpalety powinna byc ścięta równolegle do podłogi, lub nawet wyżej, ku górze. wtedy wpada więcej światła i przy ciemnych płytkach może to byc znaczące. uczuliła nas na to nasza projektantka...... więc sie dzielę pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.07.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No wlasnie nie wiem czy dobrze rozumiem. Bo jesli tak, to nie bardzo wiem w jaki sposob mialoby tam wpadac wiecej swiata? Hm, tak czy siak lazienka i tak jest jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 15.07.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 zagladam sobie do Was czasem, bo podoba mi sie u Was, poza tym mamy przeciez ta sama Pania Arch wiec nic dziwnego, ze mi sie podoba:) mam pytanie do parapetow, macie miec montowane, czy moze tez wewnetrzne, czy narazie zew? my sie na wew zastanawiamy i nei wiemy co tu zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.07.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 zagladam sobie do Was czasem, bo podoba mi sie u Was, poza tym mamy przeciez ta sama Pania Arch wiec nic dziwnego, ze mi sie podoba:) mam pytanie do parapetow, macie miec montowane, czy moze tez wewnetrzne, czy narazie zew? my sie na wew zastanawiamy i nei wiemy co tu zrobic my mamy właśnie wew. zamontowane, a zew. bedą montowane przy robieniu elewacji. Wew. z konglomeratu. Zew. kamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 15.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a mam pytanie, gdzie jest dobre zaglebie konglomeratowe i jaka cene za metr placiliscie? troche jezdzilam po kamieniarzach, ale glownie granity oferowali w cenach dla nas zaporowych niestety, wiec bede wdzieczna za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.07.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 my parapety bierzemy z firmy, która nam drzwi zewnetrzne robiła (robią też okna); nie mają zbyt duzego wyboru, ale my nie mamy czasu na jeźdżenie i wybieranie z 1000 wzorów parapety wew. w cenie około 400 zł za mkw; zewnętrzne licza za mb. firma AMB parapety wew. oraz dzrwi zew. można w naszej galerii budowlanej podejrzeć galeria->klik<- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No, wreszcie nowe zdjęcia Jak ładnie! Jakiej firmy bramy? Najlepsze zdjęcie GW z młotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 16.07.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Bardzo dziękuję za namiary, skorzystam napewno (cena mysle dobra, do tej pory co znalazlam bylo drozsze- oprocz jednego miejsca, ale kolor niestety dla nas niefajny) POdlaczam się też do pytania o bramę, czy mozecie zdradzic jaka szeroka jest brama i ile kosztowala?(i gdzie robiona?) Widze, ze wykonczeniowka u Was szybko leci:) swietnie! kiedy macie zamiar sie przeprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.07.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ale chodzi o bramy garażowe?? To Krispol. Jesli chodzi o bramę wjazdową to jest to tymczasówka, pożyczona od kolegi, który juz sobie automatyczna zrobił Jeszcze nie mamy pomysłu na nasz front, wiec jest tymczasowy z siatki leśnej+pożyczona brama z furtką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Celt-domek super!Fajne wizualizacje.Drzwi wejsciowe w moim stylu,bedziesz mial sztange do nich czy klamke???Gorna lazienka podobna do naszej ile ma szerokosci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 16.07.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 taka ladna brama na tymczasowa? no ladnie:) my myslimy o czyms prostym i neidrogim na stale:) marzylo nam sie ogrodzenie ladne kute z podmorowka klinkierowa, ale jak usylszalam cene na gotowo 500/m, to troche wymieklismy tak wiec u nas docelowo bedzie siatka no i jakas brama musi sie znalezc kurcze, wykancza ta wykonczeniowka finansowo tez.....(bo nerwowo to nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.07.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no, ta brama tylko ładnie na fotkach wygląda jest juz dosć stara i zużyta, no i nie automat My ogrodzenie pewnie dopiero wiosną zrobimy....no chyba, ze kasa zostanie... Celt-domek super! Fajne wizualizacje.Drzwi wejsciowe w moim stylu,bedziesz mial sztange do nich czy klamke???Gorna lazienka podobna do naszej ile ma szerokosci??? NIe pamietam teraz (w pracy jestem). Sprawdze te szerokosc w domu A co t ojest sztanga do drzwi.. Czyli odpowiedz, juz masz klamka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.07.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 chodzilo mi o uchwyt do drzwi np. taki http://www.allegro.pl/item399418820_uchwyt_drzwiowy_pochwyt_antaba_producent.html "sztanga"-tak po swojemu nazywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.07.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Aaaa, nie, my tradycyjna klamke bedziemy miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts