Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dzienniczka Marty i Blazeja

Recommended Posts

- a na koniec zapytam, czemu wpadł wam w oko akurat hajduk?

hajduka jako firmę polecała nam Aśka, dla nas ten wkład nie ma wielkiego znaczenia, w zasadzie wkłady są podobne, a my szukamy kominka najprostszego, ale też nie jakiegoś "nołnejma", zeby jakość była w miarę ok.Te wkłady, które wybraliśmy są najprostsze, mają dobre ceny, a my musimy 2 wkłady kupić....

• Odpowiedzi 266
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sofy się spodobały? :D

Ja właśnie dwa dni temu zamówiłam 3 + 2 w kolorze kremowym, termin realizacji 8 tygodni :roll: rabat 3% od cen katalogowych. Aha, te sofy mają też w ETC Swarzędz, więc transport będziecie mieli gratis albo przynajmniej za grosze (jeśli oczywiście nie zamówiliście już gdzieś indziej) :)

łazienka piękna, i odważna, bo każdy mi mówi ze ma byc jaśniej....

wtrącę tylko jedno, ważne moim zdaniem - patrząc na wizualizację, szpaleta okna na poddaszu w tej łazience jest źle, lub inaczęj, mało korzystnie zaprojektowana. nie wiem czy potrafię sie dobrze wyrazic w tym temacie, ale górna częśc szpalety powinna byc ścięta równolegle do podłogi, lub nawet wyżej, ku górze. wtedy wpada więcej światła i przy ciemnych płytkach może to byc znaczące.

uczuliła nas na to nasza projektantka...... więc sie dzielę :-)

pozdrawiam i powodzenia!

• 2 weeks później...
zagladam sobie do Was czasem, bo podoba mi sie u Was, poza tym mamy przeciez ta sama Pania Arch wiec nic dziwnego, ze mi sie podoba:)

mam pytanie do parapetow, macie miec montowane, czy moze tez wewnetrzne, czy narazie zew?

my sie na wew zastanawiamy i nei wiemy co tu zrobic

my mamy właśnie wew. zamontowane, a zew. bedą montowane przy robieniu elewacji. Wew. z konglomeratu. Zew. kamienne.

my parapety bierzemy z firmy, która nam drzwi zewnetrzne robiła (robią też okna); nie mają zbyt duzego wyboru, ale my nie mamy czasu na jeźdżenie i wybieranie z 1000 wzorów :wink:

parapety wew. w cenie około 400 zł za mkw; zewnętrzne licza za mb.

firma AMB

parapety wew. oraz dzrwi zew. można w naszej galerii budowlanej podejrzeć :D

galeria->klik<-

Bardzo dziękuję za namiary, skorzystam napewno (cena mysle dobra, do tej pory co znalazlam bylo drozsze- oprocz jednego miejsca, ale kolor niestety dla nas niefajny)

POdlaczam się też do pytania o bramę, czy mozecie zdradzic jaka szeroka jest brama i ile kosztowala?(i gdzie robiona?)

Widze, ze wykonczeniowka u Was szybko leci:) swietnie! kiedy macie zamiar sie przeprowadzic?

taka ladna brama na tymczasowa? no ladnie:)

my myslimy o czyms prostym i neidrogim na stale:)

marzylo nam sie ogrodzenie ladne kute z podmorowka klinkierowa, ale jak usylszalam cene na gotowo 500/m, to troche wymieklismy

tak wiec u nas docelowo bedzie siatka no i jakas brama musi sie znalezc

kurcze, wykancza ta wykonczeniowka finansowo tez.....(bo nerwowo to nie wspomne :roll:

no, ta brama tylko ładnie na fotkach wygląda ;-)

jest juz dosć stara i zużyta, no i nie automat :roll:

My ogrodzenie pewnie dopiero wiosną zrobimy....no chyba, ze kasa zostanie... :wink:

Celt-domek super!

Fajne wizualizacje.Drzwi wejsciowe w moim stylu,bedziesz mial sztange do nich czy klamke???Gorna lazienka podobna do naszej ile ma szerokosci???

NIe pamietam teraz (w pracy jestem). Sprawdze te szerokosc w domu

A co t ojest sztanga do drzwi.. :-?

Czyli odpowiedz, juz masz :) klamka bedzie