MagdalenaK 15.04.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Przeczytałam dokładnie wszystkie wasze posty i myślę że kazdy z was ma po troszę rację. joannaj75 myślę że odpowiedź brzmi w tym czego ty naprawdę pragniesz, a na marginesie opiszę krótko swoją historię. Przez 10 lat mieszkaliśmy z teściami w domku, był ogródek, picie kawy w piżamach ,itp. Stwierdziliśmy wraz z moja połową że kupimy mieszkanie w bloku, mniej kłopotów, pracy przy porządkach, nadmienię że osiedle nowe, piękne , mieszkanie 80 metrów, garaż pod blokiem. Pełna idylla. Mieszkamy tu całe siedem miesięcy !! Mamy juz działkę budowlaną 6 km od miasta, kupiliśmy projekt , załatwiamy pozwolenie na budowę. Jesteśmy szczęśliwi jak diabli ,chodź wiemy że nie będzie łatwo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 15.04.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 MagdalenaK - BRAVO . Jak będziesz chciała pomocy przy wyborze technologi to zapraszam Budowanie pochłania dużo czasu ,ale to nie czas zmarnowany tylko inerstycja w siebie i przyszłośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts