Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moja "psia buda" na wsi

Recommended Posts

A zdjęć wnętrz czy na zewnątrz? Na razie nie mam więcej, czeka nas jeszcze zrobienie całej elewacji ( tynk, kamień i drewno - podobnie jak w projekcie). A jeśli chodzi o środek to w najbliższym czasie dodam zdjęcia.

Trochę na temat budowy Agatki można poczytać w tym wątku i jest tam też o kosztach (tylko trzeba to całe przeczytać)

http://www.budujemydom.pl/forum/index.php?showtopic=1697

Dzięki! Już sobie poczytałam!

A zdjęcia - szczerze, to najbardziej interesuje mnie kuchnia, jak wygląda urządzona w tym wykuszu. Jest chyba trochę mała (wnioskuję z projektu) i ciekawa jestem, jak została zagospodarowana.

No i zdjęcia, jak wykończycie z zewnątrz też będą mile widziane :D

Z góry dzięki za fotki :lol:

Domek bardzo fajny :D

Podoma mi się wystrój i te brązy .......Ciekawi mnie jak wygląda kuchnia :o

Interesują mnie drzwi

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91b6a0c93fead805.html

czy są kupne czy robione przez stolarza ?

I w jadalni ( to terakota ?) jak tak to czy możesz napisać jaka i jakiej firmy ?

Z góry dziękuję

Isztar Jakie ma wymiary Wasza łazienka na dole?

Ja własnie jestem przed decyzją o jej urzadzaniu ,ale brakuje brakuje mi wyobraźni czy wszystko sie tam zmieści(kabina +zlew+ kibelek)

A domek śliczny :p Gratuluje tempa budowy . My też zaczynaliśmy w czerwcu ,ale przeprowadzka pewnie w sierpniu :-?

pzdr cyla 8)