tomekmy 08.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czołem. Dwa słowa o mnie: mieszkam w starej kamienicy (z 1927 roku), cegła i czerwona i żółta, tynk wapienny, ogrzewanie CO, prąd i gaz. Nieustanne remonty wykonuję samodzielnie, czasem z pomocą żony. Żona głównie dobiera kolory, tapety i inne "rozkałady" miejsc. Co potrafię (a przynajmniej wykonuję ):, w zakresie prac "mieszkaniowych": układanie płytek ceramicznych (wolę neutralne określenie, bo flizy i glazura... ), malowanie, renowacja "drewna" - opalanie, szpachlowanie + wszelkie prace związane z okuciami, zamkami w drzwiach i oknach, szklenie, klejenie instalacji wodociągowej i łączenie ze stalową (ze stalową również radzę sobie całkiem dobrze, tyle tylko, że nie mam niczego do gwintowania), biały montaż (zabudowa wanny, kabina prysznicowa + brodzik), instalacja armatury, wymiana przewodów elektrycznych i puszek, proste prace tynkarskie i murarskie z udziałem bloczków gazobetonowych, ścianki z płyty kartonowo-gipsowej, projektuję i wykonuję (po przycięciu na wymiar) meble kuchenne i pokojowe (płyta wiórowa 18mm), wszelkie prace związane z ręczną obróbką metalu, i jeszcze pare innych, ale mam nadzieję, że powyższe wystarczy bo i maszyną do szycia również władam. Na codzień pracuję jako informatyk-programista, mam córcie i małą hodowlę koszatniczek: http://www.tomekmy.republika.pl/koszatniczki/koszatniczki.html Pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cześć Tomek No, no, no, niezła "złota rączka" z Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekmy 08.03.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 (...)niezła "złota rączka" z Ciebie Pozdrawiam , taaaa, dzięki za uznanie. Szkoda tylko, że nie mam czasopodwajacza na realizację wszystkiego co chciałbym w życiu zrobić - wykonać Pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 08.03.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pozdrawiam z Wa-wy Przy twych umiejętnościach, remont to bułka z masełkiem, czego z całego serca Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam i zpraszam do buszowania po forum!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Tomek... gratuluję umiejętności... i witam pozdrawiam serdecznie z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 12.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Tomek, witaj i zapraszam tez na GK http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1687855#1687855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 21.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Krakow rowniez wita i rowniez z kamienicy, aczkolwiek ja swoje centrum zyciowe koncentruje pod dachem i namietnie czekam na pozwolenia. Gryzoni nie lubie, ale umiejetnosci robia wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts