Andrzej F. 06.06.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Co myślicie o rynnach "Kaczmarek". Wyglądają dość porządnie, ale są tylko na jednym składzie i to mnie martwi.... Nawet inernet nie chce nic o nim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 06.06.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Na zachód od Warszawy - są dość dobrze znane, w każdym składzie, głównie z "obsługą dachów" je znają. I jak to zwykle - jedni mówią o dobrej jakości (takiej jak Marley), a inne głosy to - po trzech latach dostępności produktu nic nie można pewnego jeszcze powiedzieć. Ale w jednym składzie sprzedawca twierdził, że bardzo duż już ich sprzedał. Chętni widać są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 06.06.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Mnie też proponowano takie rynny (w 2 składach) ale jakoś nie przypadły mi do gustu. Już bardziej systemy Wavin.Pewnie wszystkie są dość podobne -w podstawowych kolorach, ważniejszy jest chyba odpowiedni dobór średnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 O.K! Tylko czy ktoś powie gdzie szukać informacji o produkcie. Na chwilę obecną tutaj (Śląsk), możliwości wyczerpałem. Korzystny wydaje się wygląd ( żywcem ściągnięty z Marley-a ), cena (2/3 ceny z całości zapotrzebowania w porównaniu do Marley-a). Porównywałem wygląd np z Wavinem (125-Orinoko) - wygrał Kaczmarek, z Wavinem Kanionem 130- wygrał Wavin (estetyka).Więc pytam- czy ktoś ma dane, lub gdzie szukać, na temat certyfikatów rynien Kaczmarzyka, jego gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts